Heidi Pakarinen

Heidi Pakarinen on tangokuningatar 2013 – Tangorakkauden lanseerannut Heidi on voittanut myös mm. Lavatähti-kilpailun vuonna 1996, ollut Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finaalissa 2011 ja finaalin karsinnassa 2012. 

Kuningatarvuonnaan Heidi nähtiin Vesijärvisäätiön Haluatko nähdä pinnan alle? -kampanjan keulakuvana ja 2014 Lahden Unicef-kaupunkivuoden lähettiläänä. Debyyttilevy Sun kuningatar ilmestyi 2014 ja albumin laulu Kitara ilman kieliä valittiin vuoden 2014 Kajaushitiksi. Iskelmän 2014 Vuosiäänestyksessä Heidi Pakarinen oli mukana sarjoissa: Vuoden Naisartisti, Vuoden Tulokas ja Vuoden Albumi: Sun kuningatar. UMK 2015 -kilpailussa mukana laululla Bon voyage (ainoa iskelmäartisti ko. vuonna). Vuonna 2017 julkaistiin pitkäsoitto Meitä varten. Ilo, positiivisuus ja aitous kuvaavat hyvin kuningatarta.

Heidi tekee tanssikeikkojen lisäksi konsertteja, juontokeikkoja, vanhainkoti- ja palvelutalovierailuja sekä on esiintynyt monien kaupunginorkestereiden solistina (myös pienempien kokoonpanojen kanssa, esim. haitari-laulu, piano-laulu) ja tekee myös yritys- ja yksityistilaisuuksia. Moniosaajalta taittuu niinikään keskeiset isänmaalliset laulut esim. Maamme-laulu.
Heidi nähtiin myös AlfaTV:n Kansan kesken -ohjelman juontajana. 
Heidiä kuullaan nykyään myös joka toinen lauantai Yle Radio Suomen Sekahaku -ohjelmassa. 

Artistin kotisivut
http://www.heidipakarinen.fi

Sosiaalinen media
Facebook »
Instagram

Osta/kuuntele artistin musiikkia
Gramofonin Verkkokauppa
Spotify
Youtube