Koyhä Laulaja - Henry Theelin kauneimmat laulut

Estradilla Tangokuningas 2017
TEIJO LINDSTRÖM
& Royal Sound -orkesteri

Hallitseva tangokuningas Teijo Lindström on pääsiäisen jälkeen lähdössä konsertoimaan Köyhä laulaja – Henry Theelin kauneimmat laulut -teemalla.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kruunajaisten jälkeen on esiintymiset vieneet kuningasta tilaisuudesta toiseen. Viime syksynä konsertoitiin isolla porukalla mm. Gramofonin järjestämillä Sinitaivas- ja Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueilla. Nyt Teijo on lähdössä kiertämään, tämän vuoden puolella rinnalleen tulleen uuden huippumuusikoista koostuvan orkesterin, Royal Soundin kanssa konserttipaikkoja.

 Muistan, kuinka pienenä poikana katselin vanhoja, kotimaisia elokuvia. Yksi niistä jäi lähtemättömästi mieleeni, sillä sen elokuvan musiikki oli niin kaunista. Tuo elokuva oli nimeltään Köyhä laulaja. Saman niminen laulu soi läpi elokuvan ja sen tulkitsi komeaääninen laulaja, Henry Theel. Siitä lähtien tuo laulu on kulkenut mukanani. Esiinnyin itse paljon jo lapsena ja kappale ”Köyhä laulaja” on kuulunut ohjelmistooni kauan, kuvaa Teijo Lindström.

Teijolla on monipuolinen musiikkitausta, jossa viihde- ja klassinen musiikki ovat olleet tiiviisti mukana. Miehen sydän on sykkinyt vanhoille ikivihreille sävelmille ja yleisö on ihastunut hänen vahvaan ääneensä. Tämä antaakin loistavat lähtökohdat suunnata konsertoimaan Theelin tutuksi tekemien laulujen kanssa.

– Henry Theelin syntymästä tuli viime vuonna kuluneeksi 100 vuotta. On kunnia päästä muistelemaan laulajatähden uraa, loistavan musiikin parissa, Teijo jatkaa.

KÖYHÄ LAULAJA – Henry Theelin kauneimmat laulut

to 5.4. Kerava, Kerava-sali LIPUT
pe 6.4. Salo, Kulttuuritalo Kiva LIPUT
pe 13.4. Kiuruvesi, Kiurusali (konsertti peruttu 15.3.2018)
pe 27.4. Huittinen, Risto Ryti -sali LIPUT
to 3.5. Nurmijärvi, Monikkosali LIPUT

Konsertit klo 19 (kesto n. 75 min. ei väliaikaa)

Liput 25,- (+toimituskulut 2 e / lähetys) Numeroimattomat paikat

ENNAKKO: Liput myynnissä Gramofonin verkkokaupassa kauppa.gramofoni.fi.
Lippuja myös tuntia ennen ovelta.

Salon konserttiin myös: Kenkä Plaza (Kauppakeskus Plazan II. kerros), avoinna ark. klo 9-20, la 9-18, su 12-18.
Huittisten konserttiin myös: Huittisten Satulinnasta, Risto Rytin katu 30, 32700 Huittinen (Kaareva Talo) p. (02) 561 055

VARAUKSET: Gramofoni p. 044 7843 225 arkisin klo 10-15.

(muutokset mahdollisia)

Järjestää Gramofoni Oy