Nina Åkerman

Nina Åkerman

Vuonna 2010 Nina Åkerman voitti Olavi Virta -laulukilpailun, Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningatar-kilpailussa Nina sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja 2016 hän oli kilpailun superfinalisti sijoittuen kilpailun kakkoseksi.

Nina on esiintynyt ahkeraan pitkin Suomea ja Ruotsinkin puolella. Kiitosta on sadellut tulkinnasta ja musiikin tanssittavuudesta, valttikorttina on pidetty myös valloittavaa persoonaa.

Nina on tehnyt lukuisia levytyksiä mm. Leikki aikuisten, Siniset soinnut, Muisto vain, Feathers, Mitä onneen tarvitaan, Hei kumma kuu, Tähtihetki, Take away- mies, Salama lyö, Sulje mun silmäni suudelmin, Naisen vaistot ja Mun miehen katse.

Nina on ollut mukana myös taustalaulajana mm. seuraavilla äänitteillä; Pate Mustajärvi: Sydän on sinivalkoinen, Markku Aro: Ei mies voi pyytää enempää, Markku Aro: Ole aina tässä ja Tarja Lunnas: Tuulen tie.

Esikoisalbumillaan Sulje silmäni suudelmin, Nina voitti Kuukauden Levy -palkinnon marraskuussa 2017. Toukokuussa 2018 Nina valittiin Vuoden ilopilleriksi (valinnan teki Hyvinvointimedia)

Nina keikkailee Onnentähti-orkesterin kanssa.

 

Artistin kotisivut

https://ninaakerman.net

Sosiaalinen media

Facebook

Nina kp1

Lataa
Kuva:Julia Matilainen

Nina kp2

Lataa
Kuva:Julia Matilainen

Nina kp3

Lataa
Kuva:Julia Matilainen

Nina kp4

Lataa
Kuva:Julia Matilainen

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö