Ressu Redford 35 v Juhlakiertue

Ressu Redford 35 v Juhlakiertue

Tänä vuonna Ressu Redford viettää 35 v taiteilijavuottaan. Luvassa on 35 v Juhlakiertue, joka starttaa toukokuusta ja jatkuu aina tämän vuoden loppuun asti.
Ressu Redfordin 
ura alkoi Bogart-yhtyeen riveissä vuonna 1983. Heidän ensimmäinen hittinsä oli Ressun itsensä säveltämä  ja Charles Dyen sanoittama ”All the best girls”. Vuosi oli -85 ja siitä alkoi Bogart Co. -yhtyeen huikea suosio.
90-luvun alku merkitsi Ressun uralla isoa muutosta. Ressun ensimmäinen suomenkielinen single ”Kuka on se oikea” kipusi listoille. Sooloura ponkaisi huimaan nousuun ja entisestä teini-idolista kuoriutui koko kansan suosikki. Ressun ensimmäinen soololevy myi huimat 100 000 kpl ja siitä julkaistut singlet ”Älä mee” ja ”Kuka on se oikea” oli megahittejä! 90-luvun puoliväliin mennessä Ressu oli julkaissut neljä suomenkielistä levyä, jotka kaikki olivat myyntimenestyksiä. Hitit seurasivat toisiaan.

Monien yllätykseksi mies vaihtoi kielen taas englantiin ja alkoi tehdä dance-musaa Sound Of RELS -ryhmänsä kanssa. Ensimmäinen single ”Love Is The POWA” oli dance-listojen kärjessä, mutta seuraava single ”Raising my family” räjäytti potin ollen iso hitti niin radioissa kuin tanssilattioillakin. Sound Of RELS myi kultaa ja kiersi Suomea tanssittaen suuria yleisöjä festareilla ja klubeilla.
Ressu ja Jussi Rainio aloittivat yhteistyön vuonna 2008. Keikoilla on kuultu kaikki suurimmat hitit niin Ressun omasta kavalkadista, kuin Jussinkin Neon2 -yhtyeen ajoilta. Herrojen keikoilla on yhteislaulu ollut taattu niin maalla kuin merellä.

Juhlavuoden kunniaksi Ressulta on tulossa myös uutta musiikkia ja kiertueen musan hoitaa todellisella tyylillä 8-henkinen Ressu Redford Band.

 

Keikkamyynti
Toni Nuotio +358405449051
toni.nuotio@gramofoni.fi

Artistin kotisivut
www.ressuredford.fi »

Sosiaalinen media
Youtube

 

Empty section. Edit page to add content here.

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö