SMORK – Tanssiorkestereiden SM-kilpailu

SMORK – Tanssiorkestereiden SM -kilpailu

SMORK – TANSSIORKESTEREIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU 2017

SMORK:n tarkoituksena on löytää ja tuoda esille monipuolisia ja persoonallisia tanssiorkestereita. Kilpailun tavoitteena on myös edistää paritanssikulttuuria, nostaa esiin tanssittavaa elävää musiikkia sekä nostaa tanssiorkestereiden tasoa ja lisätä niiden työtilaisuuksia. Kilpailu on avoin kaikille 4-6 hengen tanssiorkestereille.

MIKSI OSALLISTUA KILPAILUUN ?

SMORK-kilpailun voittava orkesteri saa upean työtilaisuuden! Orkesteri lähtee säestämään vuoden 2017 Tangokuninkaallisia huvipaikoissa ympäri Suomea – katso keikkakalenteriin! Muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja.

Tämän lisäksi voittavalle orkesterille levytetään single radiosoittoon, joten näkyvyys ja kuuluvuus on taattu. Voittava orkesteri nähdään myös konserttiorkesterina joulukuussa Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella!

SMORKin keikkatäyteinen vuosi huipentuu Tangomarkkinoille 2018!

Lisätiedot osallistumisesta, kilpailun kulusta ja säännöistä täältä.

KILPAILUN KULKU

Kilpailuun osallistutaan videonäytteellä 24.3.2017 mennessä. Videonäytteiden perusteella valitaan 9 orkesteria jatkoon huhti- ja toukokuussa käytäviin välieriin.

Välieriin selvinneille orkestereille ilmoitetaan esiintymispaikka 30.3.2017 mennessä.

SMORK Välierät järjestetään kolmessa tanssipaikassa, joissa jokaisessa kilpailee 3 orkesteria:

– 22.4. Sotkamo, Naapurivaaran Huvikeskus

– 5.5. Somero, Esakallio

– 6.5. Kangasniemi, Syvälahden Viihdekeskus

– Välieristä valitaan yhteensä jatkoon 6 kilpailevaa orkesteria Seinäjoen Tangomarkkinoilla 6. – 7.7. käytävään SMORK Semifinaaliin, joista 4 valitaan jatkoon SMORK Finaaliin 8.7.

– SMORK:n Finaalikilpailuja Tangomarkkinoilla emännöi tv:stä ja radiosta tuttu Annika Metsäketo.

Annikan isä, edesmennyt legendaarinen muusikko Martti Metsäketo toimi aikanaan SMORK:n tuomariston puheenjohtajana.

SMORK-TUOMARISTO

SMORK-tuomaristossa istuvat Tanssiviihde-lehden päätoimittaja Jaana Vuorenpää, Finlanders-yhtyeestä tuttu muusikko Jussi Lammela, legendaarinen suomiviihteen luotsaaja ja muusikko Seppo Kulmala, Auran Nuortentalon ohjelmavastaava Ville Mäkelä, Tangokuningas 2015 Aki Samuli sekä Ylläs Soikoon ry:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Walin-Jatkola. Kilpailujohtajana toimii Krista Westerlund (Gramofoni Oy).

KILPAILUN HISTORIAA

SMORK on alunperin Ylläs Soikoon! -tapahtumaorganisaation synnyttämä orkesterikilpailu, jota on järjestetty talkoovoimin Pirkko Hietanieman johdolla vuosina 1990-2009 Ylläksellä Äkäslompolossa. Kilpailusta on on noussut esiin merkittäviä tanssiorkestereita Suomen tanssilavojen kestosuosikeiksi, mm. Varjokuva, Korsuorkesteri, Unelmavävyt, Seinäruusut ja Petoman.

http://yllassoikoon.fi/historia.html

SMORK-kilpailun järjestää yhteistyössä Gramofoni Oy, Seinäjoen Tangomarkkinat Oy ja Ylläs Soikoon ry.

Empty section. Edit page to add content here.

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö