SMORK – Tanssiorkestereiden SM-kilpailu

SMORK – Tanssiorkestereiden SM -kilpailu

SMORK – TANSSIORKESTEREIDEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU 2018

SMORK:n tarkoituksena on löytää ja tuoda esille monipuolisia ja persoonallisia tanssiorkestereita. Kilpailun tavoitteena on myös edistää paritanssikulttuuria, nostaa esiin tanssittavaa elävää musiikkia sekä nostaa tanssiorkestereiden tasoa ja lisätä niiden työtilaisuuksia. Kilpailu on avoin kaikille 4-6 hengen tanssiorkestereille.

MIKSI OSALLISTUA KILPAILUUN ?

SMORK-kilpailun voittava orkesteri saa upean työtilaisuuden! Orkesteri lähtee säestämään vuoden 2018 Tangokuninkaallisia huvipaikoissa ympäri Suomea. Muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja.

Tämän lisäksi voittavalle orkesterille levytetään single radiosoittoon, joten näkyvyys ja kuuluvuus on taattu. Voittava orkesteri nähdään myös konserttiorkesterina joulukuussa Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella!

SMORKin keikkatäyteinen vuosi huipentuu Tangomarkkinoille 2019!

Lisätiedot osallistumisesta, kilpailun kulusta ja säännöistä täältä.

KILPAILUN KULKU

  •  16.1.-16.3. videoilmoittautuminen kilpailuun
  •  29.3. jatkoon päässeet orkesterit julkaistaan
  • 16.-17.5. Tangostudio -nauhoituspäivät, 2-3 orkesteria/päivä
  • 12.-13.7. SMORK Semifinaali Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadun Katulavalla & Paviljongissa
    Torstaina Katulavalla 5 orkesteria, joista perjantaille kutsutaan jatkoon 3 orkesteria, jotka taistelevat finaalipaikasta Tangokadun Paviljongissa
    (Torstain runsaslukuisen tanssiyleisön lisäksi paikalle kutsutaan lähes 100 tanssi- ja tapahtumajärjestäjää. Onko parempaa paikkaa näyttäytyä?)
  • 14.7. SMORK Finaali Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokadun Katulavalla

SMORK:n finaalikilpailuja Tangomarkkinoilla emännöi TV:stä ja radiosta tuttu Annika Metsäketo. Annikan isä, edesmennyt legendaarinen muusikko Martti Metsäketo toimi aikanaan SMORK:n tuomariston puheenjohtajana.

KILPAILUN HISTORIAA

SMORK on alunperin Ylläs Soikoon! -tapahtumaorganisaation synnyttämä orkesterikilpailu, jota on järjestetty talkoovoimin Pirkko Hietanieman johdolla vuosina 1990-2009 Ylläksellä Äkäslompolossa. Kilpailusta on on noussut esiin merkittäviä tanssiorkestereita Suomen tanssilavojen kestosuosikeiksi, mm. Varjokuva, Korsuorkesteri, Unelmavävyt, Seinäruusut ja Petoman.

http://yllassoikoon.fi/historia.html

SMORK-kilpailun järjestää yhteistyössä Gramofoni Oy, Seinäjoen Tangomarkkinat Oy.

Empty section. Edit page to add content here.

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö