Susanna Heikki

Susanna Heikki

Kolarissa syntynyt Susanna Heikki on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa lumoavan keskiyön auringossa ja revontulten kotikonnuilla. Lappilaisuus on säilynyt Susannan sydämessä ja murre puheessa, vaikka hän onkin asunut jo yli 15 vuotta pääkaupunkiseudulla. Susanna Heikki aloitti keikkailun 16-vuotiaana. 1990-luvulla Susanna nähtiin Dannyn kiertueilla taustalaulajana ja 1997 hän voitti Tangoprinsessan tittelin Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Vuosien varrella Susanna on opiskellut musiikkia ja käynyt laulutunneilla – hän on opiskellut nuorisotyönohjaajaksi, mutta musiikki on pitänyt pintansa ja laulaminen vienyt mennessään. 

Susanna on viime vuosina tullut tutuksi radioääneksi Radio Nostalgiassa, joka on tarjonnut unelmapaikan viihteen keskipisteessä ja ajankohtaisten asioiden parissa. Tangokuningatar 2015 -titteli avasi jälleen uusia ovia ja esiintymisareenoita. Susanna Heikki keikkailee Voimaorkesterin kanssa.

Susanna mukana Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella joulukuussa 2017 ja juontajana Turun Logomossa Itsenäisyyspäivän juhlatansseissa 6.12.2017.

Artistin kotisivut
http://susannaheikki.fi

Sosiaalinen media
Facebook »sh kp1

Lataa

Kuva: Emmi Kähkönen

sh kp2

Lataa

Kuva:Emmi Kähkönen 

sh kp3

Lataa

Kuva: Emmi Kähkönen

susanna 4

Lataa

Kuva: Jani Pihlaja

sh kp4

Lataa

Kuva:Emmi Kähkönen

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö