Susanna Heikki

Susanna Heikki

Kolarissa syntynyt Susanna Heikki on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa lumoavan keskiyön auringossa ja revontulten kotikonnuilla. Lappilaisuus on säilynyt Susannan sydämessä ja murre puheessa, vaikka hän onkin asunut jo yli 15 vuotta pääkaupunkiseudulla. Susanna Heikki aloitti keikkailun 16-vuotiaana. 1990-luvulla Susanna nähtiin Dannyn kiertueilla taustalaulajana ja 1997 hän voitti Tangoprinsessan tittelin Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Vuosien varrella Susanna on opiskellut musiikkia ja käynyt laulutunneilla – hän on opiskellut nuorisotyönohjaajaksi, mutta musiikki on pitänyt pintansa ja laulaminen vienyt mennessään. 

Susanna on viime vuosina tullut tutuksi radioääneksi Radio Nostalgiassa, joka on tarjonnut unelmapaikan viihteen keskipisteessä ja ajankohtaisten asioiden parissa. Tangokuningatar 2015 -titteli avasi jälleen uusia ovia ja esiintymisareenoita. Susanna Heikki keikkailee Voimaorkesterin kanssa.

Susanna mukana Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella joulukuussa 2017 ja juontajana Turun Logomossa Itsenäisyyspäivän juhlatansseissa 6.12.2017.

Artistin kotisivut
http://susannaheikki.fi

Sosiaalinen media
Facebook »susanna 1

Lataa

Kuva: Viacheslav Vinokurov

susanna 2

Lataa

Kuva: Viacheslav Vinokurov

susanna 3

Lataa

Kuva: Viacheslav Vinokurov

susanna 4

Lataa

Kuva: Jani Pihlaja

susanna 5

Lataa

Kuva: Tanja Semenova

Muita artistejamme

Konsertit

Erikoisohjelmat

close
Tarjouspyyntö