Tangokuningas 2022
Keijo Hietikko

Kurikkalainen (Jalasjärvi) Keijo Hietikko (29) on aikaisemmin ollut Tangomarkkinoiden laulukilpailussa mukana vuosina 2011, 2012 ja 2014. Keijo on siviiliammatiltaan autonasentaja ja teurastaja.

- Musiikkiurani alkoi ammattikoulussa, siellä otin laulutunteja ja pääsin mukaan erilaisiin tapahtumiin esiintymään. Ammattikoulujen kilpailuissa karaokessa ja kevyen musiikin sarjassa tuli ensimmäisenä vuotena menestystä ja siitä lähti ajatus että tästä voisi tehdä itselle ammatin.

On tullut sitten kierrettyä erilaisia laulukilpailuja, omasta mielestä ihan hyvällä menestyksellä. Vuosina 2012-2013 kävin Ikaalisissa artistivalmennus-koulutuksessa, jossa päästiin tutustumaan laajalti musiikin markkinointiin, opiskeltiin lauluilmaisua, promootiota, tekijänoikeuksia, alan sopimuskäytäntöjä jne. Pääsin tapaamaan paljon musiikin ammattilaisia ja sitä kautta tuli laajennettua omaa verkostoa. Nykyään keikkoja alkaa olla takana mukavasti, niin trubaduurina kuin bändinkin kanssa. Tällä hetkellä on tunne, että laitetaan iso vaihde silmään ja suunnataan tähtäin korkeammalle.

Minulla on nuoruuden intoa ja paloa viedä omaa uraa eteenpäin, välittää eri tunnetiloja musiikin kautta sekä kehittää lavatanssikulttuuria. Näkemystä on tullut eri suunnista esim. keikoilla bändin kanssa, trubaduurina sekä karaokevetäjän roolissa. Minulla on halu ja kiinnostus kehittyä sekä oppia uutta. Koen olevani monipuolinen esiintyjä, joten pyrin vaikuttamaan myös nuoremman sukupolven viihtyvyyteen. Tyylilaji taipuu tangosta räppiin ja takaisin, Keijo kertoo.

Facebook
Instagram: @keijo_hietikko
Youtube

    Placeholder
    Placeholder