23. syyskuuta on julkaisussa Eija Kantolan kaunis uutuus ”Elämä saa loistamaan” -single

Uutiset, Yleinen

Eija Kantolan pitkään uraan mahtuu lukuisia menestyksiä laulukilpailuissa. Menneitä vuosia kerratessa voimme nostaa esiin esim. Ponnahdus Pinnalle -kisan voiton vuodelta 1985. Paria vuotta myöhemmin Tähtijahtikisan voiton. Tangokuningattaruuden vuodelta 1992. Syksyn Sävelen voiton 1994 kappaleella “Yön hiljaisuus” tai vaikka vuodelta 1996 hopeasijan Suomen Euroviisuissa, josta jäi meille kaikille lukuun legendaariseen suosioon noussut koskettavan kaunis “Rakkauden kirja”.

Musiikkia Eijalta on ilmestynyt läpi vuosien ja 23. syyskuuta 2022 on jälleen aika uudelle laululle. Julkaisussa on koskettavan kaunis ”Elämä saa loistamaan”. Eijalla on meneillään 30-vuotisjuhlavuosi ja on ollut sopiva hetki tehdä välitilinpäätös. Katsoa kiitollisena menneitä vuosia ja samalla luoda uutta. Nyt julkaistava single onkin ollut omaelämäkerrallinen prosessi, jossa sanoitus on haettu eletyistä vuosista.

”Nyt kun on menossa juhlavuosi, päätin pyytää sanoittaja Sana Mustoselta tekstin, joka kertoisi omasta elämästäni. Sana osasi hienosti taikoa paperille juuri oikeat asiat ja tekstistä tuli loistava. Luottosäveltäjä-tuottajani Pertti Jalosella on melodian käsittelyn taito, joten luotin siihen, että Pertsa osaa tehdä tekstiin oikeanlaisen melodian. Kappaletta harjoitellessa piti jonkun verran nieleskellä, että sain laulun laulettua. Toivon, että kappale koskettaisi muita yhtä paljon, kuin itseäni”, Eija kertaa tuntojaan.

Syksyn Sävel 2022 -kilpailun semifinalistit julkistettiin maanantaina 19.9. lehdistötilaisuudessa Helsingissä, Hotelli Presidentissä. Semifinaali on kaksiosainen ja Eija Kantola on mukana ensimmäisessä semifinaalissa laulullaan ”Elämä saa loistamaan” lauantaina 1.10.2022. Laulun äänestysnumero on 0700-79361.

Eija Kantola – Elämä saa loistamaanJulkaisupäivä: 23.9.2022
Kesto: 3’38
EAN: 6419929690713
ISRC: FIGRF2200009
GRFCD-133

Säv. Pertti Jalonen
San. Sana Mustonen
Sov. Pertti Jalonen

Äänitys ja miksaus: Pertti Jalonen / Bird Music Oy
Masterointi: Jorma Hämäläinen / Studio Pop
Eijan kuvaaja: Minna Annola
Kannen graafinen suunnittelu: Titta Holanne

© GRF-RECORDS
p 2022 GRF-RECORDS / GRFCD-133

YouTube
Spotify