Finlanders

Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Ryhmä on saavuttanut yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Hiljaiset sillat, Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.’

Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana mm. Kullervo Linna -säätiön palkinnolla, Pro Iskelmä -palkinnolla, Iskelmä Finlandia -ehdokkuudella ja Tango Finlandia -palkinnolla. Erittäin ahkerasti keikkailevalle orkesterille Suomen lavat ja konserttisalit ovat todellakin tulleet tutuiksi. Suureen suosioon ovat nousseet myös Finlandersin ja 7 Seinähullun Veljeksen yhteiset Iloinen Joulukonsertti -kiertueet.

Finlanders oli mukana syksyn 2017  Sinitaivas 30 v.-juhlakiertueella ja viimeinen Iloinen Joulukonserttikiertue marras-joulukuussa 2017. Vuonna 2019 vietettiin orkesterin 35-vuotisjuhlavuotta.

Finlandersin perustajajäsen Lasse Paasikko siirtyi viettämään ansaittuja eläkepäiviä juhannuksena 2023. 

Finkut ovat aina olleet musiikin rautaisia ammattilaisia ja samalla kaavalla myös jatketaan, kun lavalle nousevat tästä eteenpäin; Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo, Juho Jokio ja Mika Heinonen. 

Artistin kotisivut
www.finlanders.fi

Sosiaalinen media
Facebook
Instagram

Osta/kuuntele artistin musiikkia
Gramofonin Verkkokauppa »
Spotify 
YouTube