Finlanders

Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Orkesteri on saavuttanut yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.

Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana mm. Kullervo Linna -säätiön palkinnolla, Pro Iskelmä -palkinnolla, Iskelmä Finlandia -ehdokkuudella ja Tango Finlandia -palkinnolla. Erittäin ahkerasti keikkailevalle orkesterille Suomen lavat ja konserttisalit ovat todellakin tulleet tutuiksi. Suureen suosioon ovat nousseet Finlandersin ja 7 Seinähullun Veljeksen yhteiset Iloinen Joulukonsertti -kiertueet.

Finlanders oli mukana syksyn 2017  Sinitaivas 30 v-juhlakiertueella ja viimeinen Iloinen Joulukonserttikiertue marras-joulukuussa 2017. AlfaTV taltioi konsertin Järvenpää-talolla 2.12.2017.

Vuonna 2019 vietettiin orkesterin 35-vuotisjuhlavuotta.
Keväällä 2020 Finlanders-yhtyeen kokoonpanossa tapahtui muutoksia. Puhallinsoittaja Kari Lehtomäki vetäytyi ansaitulle eläkkeelle 24 Finlanders-vuoden jälkeen. Samassa yhteydessä bändin alkuperäinen rumpali Jussi Lammela jättäytyi pois kokoonpanosta.
Uusia tuulia bändiin toi mukanaan erittäin kokenut lyömäsoittaja Juha Kangassalo.

Artistin kotisivut
www.finlanders.fi

Sosiaalinen media
Facebook
Instagram

Osta/kuuntele artistin musiikkia
Gramofonin Verkkokauppa »
Spotify 
YouTube