Aikuinen nainen - Aina parhaimmillaan

Aikuinen nainen -ohjelmanumeron päärooleissa nähdään upeat laulajat Tangokuningatar 1992 Eija Kantola ja Tangokuningatar 1994 Tiina Räsänen ja heitä säestää Omega-orkesteri. Esiintymislavalla kokeneet artistit kertovat tunnettujen hittikappaleiden siivittämänä, mitä on olla rotunainen kaikissa rooleissaan. Show'ssa kohdataan naisen elämän eri vaiheet huumorilla sekä tuodaan sen moninaisuus esiin vauhdikkaiden ja välillä myös tunnelmallisten laulujen sävyttämänä, osin miestenkin näkökulmasta. Kaiken takana on Nainen, joka luottaa sydämen ääneen.

Eija Kantola vietti 2022 juhlavuottaan. Tuolloin tuli kuluneeksi 30-v. Tangokuningattareksi valinnasta. Viihdemaailma on tullut tutuksi ja ura on kuljettanut niin huvipaikoille, konserttiareenoille kuin erikoisesiintymisiin – kilpailuja unohtamatta. Tärkeitä tapahtumia Eijan uralla ovat olleet mm. Syksyn Sävel 1994 voitto laululla "Yön hiljaisuus" ja Suomen Euroviisukarsintojen 2. sija laululla "Rakkauden kirja". Eija on palkittu monipuolisesta urasta ja taitavista tulkinnoistaan Kullervo Linna -palkinnolla 2015 - palkinto myönnetään tunnustuksena ansioista kotimaisessa viihdemusiikissa.

Tiina Räsänen oli vain 18-vuotias, kun hänet kruunattiin kaikkien aikojen nuorimmaksi Tangokuningattareksi. Tiina on hurmannut liki 30-vuotisen uransa aikana yleisöä useilla areenoilla niin bilebändissä, ravintola- ja laivakeikoilla, tanssilavoilla, konserteissa kuin intiimeillä duokeikoillakin. Monipuolinen Tiina on nähty myös teatterilavoilla erilaisissa musiikkinäytelmissä.

Omega-orkesteri on tuttu ammattimuusikoista koostuva kokoonpano, joka on vuosia kiertänyt Eija Kantolan säestäjänä.

Aikuinen nainen -konsertissa kuullaan seuraavat kappaleet Naiset nuo, Rotunainen, Kunnon mies, Lainaa vain, Nainen, Rakastunut nainen, Vanha nainen hunningolla, Tytöt tahtoo pitää hauskaa, Kuumat aallot, Luotan sydämen ääneen, I will always love you, Pullo viiniä käy, Kelpaisiko seksi, Mikä puserossa pullottaa, Jestas sentään, Sopivasti lihava, Elämää ja erotiikkaa, Pornolaulu, Oon voimissain, Kaiken takana on nainen ja Aikuinen nainen.

    Placeholder
    Placeholder