Aki Samuli julkaisee Avaan oven -singlen ja odottaa kesäkiertuettaan

Uutiset, Yleinen

Aki Samulilta on maaliskuussa julkaisussa Avaan oven -single, joka on soundimaailmaltaan raikas ja helposti lähestyttävä. Ilolla kuorrutettu päivän piristys ja ehdottomasti tanssiparketille kutsuva. Erinomainen kappale, joka sananmukaisesti saa kuulijan hyvälle tuulelle ja tanssijalat vipattamaan. Avaan oven sävellys on Eeva Kiviharjun, sanat Eeva Kiviharju ja Paula Koivuniemi ja sovitus Simo Koho. Kappaleen taltiointiin haettiin monimuotoisuutta ja monikäyttöisyyttä sekä houkuttelevaa livetunnelmaa. Kuuntelun lisäksi tätä tanssitaan lajeihin: reipas foksi, helppo fusku, riehakas jive ja hyvä boogiewoogie.

Kuuntele uutuus 03/2024 -> SpotifyYouTube

Kesällä tulossa Aki Samulin Pauloissa -kesäkiertue

Vuoden 2015 Tangokuningas, iskelmäartisti Aki Samuli tekee paluun keikkalavoille Aki Samulin Pauloissa -nimisen kesäkiertueen muodossa.

– ”Ohjelmisto on suunniteltu palvelemaan yleisöä. Kapellimestari Simo Kohon luotsaama bändi tuo raikkaan tuulahduksen lavatanssikulttuuriin”, Aki painottaa.

Milloin: Kesällä 2024.
Missä: Tanssilavat / huvikeskukset / festivaalit / tapahtumat / juhlat.
Kenelle: Kaikille, jotka nauttivat musiikista! Tanssien, mukana laulaen, kuunnellen, fiilistellen. Sukupuoleton ja iätön viihdyttävä kokonaisuus.
Idea:“Oon aina rakastanut Paula Koivuniemen tuotantoa ja koen suurta halua tulkita miehenä omanlaisesti näitä ikivihreitä klassikoita eri vuosikymmeniltä. Tuon Koivuniemen tuotannosta tuttuja ja ”ei niin paljon kuultuja” kappaleita takaisin sovitettuna tämän päivän tanssijan ja kuulijan tarpeisiin. Ohjelmistossa on myös omasta tuotannostani tärkeitä kappaleita.”
Ohjelmisto: Kiertue on suunniteltu huolellisesti huippumuusikoiden kanssa palvelemaan yleisöä. Ohjelmisto soveltuu niin aktiivi- kuin harrastetanssijoille – unohtamatta kuulijaa! Ilta on täynnä suuria tunteita, kappaleita ja rytmejä.
Kappaleita, joita kuullaan: Paulan tuotannosta mm. Siivet – Palaa takaisin – Yöperhonen – Hei Buona Notte – Kanssain jos aiot vähän matkaa – Tuultako tavoitan – Kuuleeko yö – Tulisielu – Mustalaisnainen – Tähtisumuna kannella taivaan – Ei tule toista kertaa – Salaa – Ikivanha leikki – ja monta muuta parasta!
Akin omasta tuotannosta ohjelmistossa: Sen täytyi olla rakkautta – Sydämen voimaa – Väärää oikeaa – Tahdon! – Mä en ole menossa minnekään…jne. (Unohtamatta yllätyksiä!)
Tanssit vai bileet: Nämä eivät saa sulkea pois toisiaan. Tulossa on Tanssibileet! Esitettävä ohjelmisto on suunniteltu paritanssikulmalla, niin että kappaleita tulee aina kaksi samanlaista rytmiä peräkkäin, mutta huomioitavaa on myös se, ettei myöskään suljeta kuulijaa tai yksin tanssivaa pois. Koko kansan show! Tanssilajeina ovat mm. tango, fusku, jive, hiturit, salsa, chacha, bachata, rumba, slow fox, bugg…ja kyllä hitaat valssitkin ohjelmistosta löytyvät. Kustannustehokas kokonaisuus paikasta riippumatta!

– “Oon niin odottanu tätä hetkeä! Oikeaa aikaa palata keikoille. Nyt neljän vuoden keikkatauon jälkeen tämä on aivan loistava ajankohta. Kesällä nähdään!”, Aki toivottaa.

Varaa oma Aki Samulin Pauloissa -iltasi nyt!

Gramofoni Oy
Krista Westerlund
p. 040 513 6162
etunimi.sukunimi@gramofoni.fi