Aki Samuli julkaisi uuden albumin – Sama takki, eri mies

Uutiset

– Levyä tehdessäni löysin paljon uusia puolia itsestäni ja samalla kiteytyi ajatus siitä, millainen artisti minä olen ja mitä haluan sanoa, Aki Samuli kuvailee.

Kuuntele uusi albumi tästä.

Aki Samuli julkaisi 3. helmikuuta uuden albumin – Sama takki, eri mies. Albumi sisältää singlet Ei kukaan ketään, Sä et oo mun äiti ja Yks biisin aihe vaan, jotka ovat soineet mm. Iskelmän ja Radio Suomen taajuuksilla.

Sama takki, eri mies on Aki Samulin ensimmäinen täysin uusia kappaleita sisältävä albumi. Luvassa on vahvoja ja monisävyisiä tarinoita Aki Samulin upean tummasävyisellä äänellä tulkittuna.

– Levy sisältää monipuolisia tarinoita oikeasta elämästä. Arkoja, rohkeita ja toivoa antavia lyriikoita yhdistettynä mielenkiintoisiin sävellyksiin ja tuotantoihin. Olen luvannut luoda ja lunastaa, tehdä jotain sellaista mitä ei vielä ole. Tämä albumi on alku sille. Toivon että kuulija voi samaistua kappaleitteni sanomaan ja saada niistä voimaa, uskoa ja vastauksia omaan elämään.

Aki Samuli on vuoden 2015 Tangokuningas, joka on kuninkuusvuoden jälkeen suunnannut vahvasti kohti omaa artistiuraa. Aki Samuli on määrätietoinen ja positiivinen artisti, joka haluaa tehdä musiikkia koko sydämestään ja välittää tuota tunnetta eteenpäin kuulijalle:

– Haluan antaa tekemiselleni aina kaiken, enkä jätä puolitiehen mitään mihin ryhdyn. Intohimoni on rajojen rikkominen, enkä pidä käsitteestä ’koska aina on tehty niin’.

*** Aki Samuli on pe 3.2.017 Iskelmän vieraana Kivan Päivän Illassa klo 18-21 ***

Aki Iltalehden haastattelussa
http://www.iltalehti.fi/viihde/201702012200063479_vi.shtml
http://www.iltalehti.fi/viihde/201702012200063480_vi.shtml

Tulevat keikat näet täältä www.gramofoni.fi/aki-samuli

www.akisamuli.fi

https://www.instagram.com/akisamuli/

https://www.facebook.com/akisamuli