Aki Samuli palaa keikoille!

Uutiset

Aki Samuli on ollut keikkatauolla vuoden alusta alkaen. Taukoon ei ole liittynyt mitään draamaa päinvastoin. Kuningas itse kuvailee, ettei vuosi ole ollut mikään muutosten vuosi muutoksen vuoksi. Piti vaan välillä lähteä pois arjesta, jotta näkee lähelle.

– Mä halusin miettii, mitä oikeesti haluun tehä. Oon asettanut itelleni tavotteita, haluun kehittyy ja tehä ihmisenä enemmän. Hetki pois myllystä on selkiyttäny ajatuksia, Aki kuittaa.

Kevättalvi on vienyt miestä lomalle aurinkoon, kuntosalille, uusiin elämäntapoihin ja Lappiin. Kotitalo Villähteeltä myytiin ja koirat matkassa Aki lähti kohti uusia haasteita.

– Vuos sitte ku olin esiintymässä Lapissa ni synty pikku ajatus; mitä jos pitäski keväällä keikoista vähä sapattia ja lähtis verestelee ravintola-aikojaan, mistä oon vahvasti lähtösin. Noh, aika kulu ja pian olinkin Riemuliiterin virallisena moniosaajana. Tykkään haasteista ja ku ei työtä pelkää ni mikä jottei!, Aki kertaa.

Akin toisenlainen tanssikausi sisälsi 41 päivää putkeen iltasin tansseja ja päivällä latukahvilatoimintaa. Aitiopaikalla päivystämistä ja seuraamista, mitä kentällä tapahtuu. Laulamista, mutta pääsääntöisesti kädet täynnä pullataikinaa, tilauksia ja muista ravintolajuttuja.

Uusi lehti kääntyy

Huhtikuun loppu on kääntänyt jälleen uuden lehden esiin. Muuttokuorma on viety uuteen kotiin ja ensitöiksi ajeltu studioon promokuviin. Yhdeksän viikkoa Lappia takana on antanut paljon. Aika on tuonut erilaista näkökulmaa ajatuksiin ja kuorinut esiin uutta Akia. Uudistetut kuviot ovat käynnistyneet nopeasti ja takana on jo ensimmäiset treenit raikkaan Love-orkesterin kanssa.

Ensimmäinen keikka on edessä samassa paikassa kuin, minne Akin keikkailu viime vuonna päättyi eli vappuaattoa vastaanotetaan Nurmijärven Ruusulinnassa.

Mistä on Akin Love tehty?

Aki vastaa;
– saksofonista, klarinetista, huilusta, koskettimista, haitarista, kitarasta, bassosta, rummuista, lauluista, energiasta, motivaatiosta, nuoruudesta, innosta ja halusta.

Loven kokoonpanossa:
Samuli Nieminen – saksofoni, klarinetti, huilu
Matti Yli-Pietilä – koskettimet, haitari ja laulu
Santtu Lietzén – kitara ja laulu
Miko Väistö – basso ja laulu
Jonne Saari – rummut
Tino Ahlgren – laulu

– Tule katsomaan, kuinka ravintolatoimen kehitysjohtaja, yrittäjä, jokapaikanhöylä, moniosaaja – kuningas Aki Samuli yhtyeineen astuu lavalle tarttuvan hyvää energiaa huokuen!

Uusi, ennen näkemätön kokoonpano
AKI SAMULI with LOVE
esittäytyy ensimmäisellä yhteisellä keikalla
ti 30.4. RUUSULINNASSA, NURMIJÄRVELLÄ

Tulevia keikkoja voit seurata täältä: http://www.gramofoni.fi/aki-samuli/