Aki Samuli'n Pauloissa

Aki Samuli'n Pauloissa -kesäkiertue valloittaa huvipaikoilla kesä-elokuussa 2024.

Vuoden 2015 Tangokuningas, iskelmäartisti Aki Samuli palaa keikkalavoille kesäkiertueen muodossa. 
- Oon odottanu oikeeta hetkeä palata keikoille ja näin neljän vuoden keikkatauon jälkeen ensi kesä on se oikea hetki, energinen showmies Aki Samuli lataa.

Aki Samuli'n Pauloissa -nimeä kantava kiertue antaa jo vahvan vihjeen siitä mitä on luvassa. Ohjelmisto on kasattu Paula Koivuniemen tuotannosta ja lisämausteena on mielenkiintoinen ripaus oomaa tuotantoa kolmelta studioalbumilta. Kiertueella kuullaan mm. Kyösti Mäkimattilan ja Riku Niemen kynästä syntynyt "Sen täytyi olla rakkautta".

- Oon aina rakastanut Paula Koivuniemen tuotantoa ja koen suurta tunteenpaloa tulkita miehenä omanlaisesti näitä ikivihreitä klassikoita eri vuosikymmeniltä. Tuon Koivuniemen tuotannosta "ei niin paljon tänään kuultuja" kappaleita takaisin sovitettuna nykyhetken tanssijan ja kuulijan tarpeisiin - mm. "Kun lähden", "Siivet", "Onnenruusut", "Yö itkee", "Palaa takaisin" ja tottakai "Rakkaustarina". 90 minuuttia tykitetään silkkaa rakkautta. 

Kiertue on suunniteltu huolellisesti huippumuusikoiden kanssa palvelemaan koko kansaa. Ohjelmisto soveltuu niin aktiivi- kuin harrastetanssijoille unohtamatta kuulijaa. Ilta on täynnä suuria tunteita, sydämeen porautuvia lauluja ja aivan mahtavia rytmejä.

- Odotan innolla paluuta kesäksi huvikeskuksiin. Onki ollu jo kova ikävä ihmisiä sekä sitä rakkainta; laulamista ja esiintymistä. En malta odottaa, että pääsen välittämään tunteita ja tuomaan iloa teille ihmiset. Tehdään yhdessä kesästä 2024 unohtumaton seikkailu, Aki innostuu.

Keikkamyynti: 
Gramofoni Oy - Krista Westerlund p. 040 513 6162 / krista.westerlund(a)gramofoni.fi