Akilta julkaisussa Aki Samulin Pauloissa -kiertue ja Tulisielu-single!

Uutiset, Yleinen

Vuoden 2015 Tangokuningas, iskelmäartisti Aki Samuli tekee paluun keikkalavoille Aki Samulin Pauloissa -nimisen kesäkiertueen muodossa. Kiertue on suunniteltu huolellisesti huippumuusikoiden kanssa palvelemaan yleisöä. Ohjelmisto soveltuu niin aktiivi- kuin harrastetanssijoille – unohtamatta kuulijaa!

Ilta on täynnä suuria tunteita, kappaleita ja rytmejä. Paulan tuotannosta mukana mm. Siivet / Palaa takaisin / Yöperhonen / Hei Buona Notte /
Kanssain jos aiot vähän matkaa / Tuultako tavoitan / Kuuleeko yö / Tulisielu / Mustalaisnainen / Tähtisumuna kannella taivaan / Ei tule toista kertaa / Salaa / Ikivanha leikki…

– “Oon aina rakastanut Paula Koivuniemen tuotantoa ja koen suurta halua tulkita miehenä omanlaisesti näitä ikivihreitä klassikoita eri vuosikymmeniltä. Tuon Koivuniemen tuotannosta tuttuja ja ”ei niin paljon kuultuja” kappaleita takaisin sovitettuna tämän päivän tanssijan ja kuulijan tarpeisiin. Ohjelmistossa on myös omasta tuotannostani tärkeitä kappaleita. Ja totta kai yllätyksiä! Tulossa koko kansan show! Tanssilajeina ovat mm. tango, fusku, jive, hiturit, salsa, chacha, bachata, rumba, slow fox, bugg…ja kyllä hitaat valssitkin ohjelmistosta löytyvät”, Aki valottaa.

Aki Samulin Pauloissa -kesäkiertue 2024

PE 21.6. ROKUA, Rokua Health & Spa Hotel
LA 22.6. LAITIKKALA, Laitikkalan Seurantalo
KE 3.7. IKAALINEN, Ikaalinen Spa & Resort
TO 4.7. HANKASALMI, Hangan Lava
PE 5.7. TUURI, Kyläkaupan kesätanssit
LA 6.7. KONTIOLAHTI, Höytiäisen Tupa
SU 7.7. ORIMATTILA, Mäntymäen Lava
TO 11.7. SEINÄJOKI, Seinäjoen Tangomarkkinat
PE 19.7. PORVOO, Vanha Navetta
LA 20.7. KANGASNIEMI, Syvälahden Lava
PE 26.7. YKSITYISTILAISUUS
LA 27.7. MÄNTSÄLÄ, Mäntsälän Suurlava
PE 2.8. PUKKILA, Seuratalo Toimela
LA 3.8. LIPERI, Liperin Lava
PE 9.8. ESPOO, Hotelli Korpilampi
LA 10.8. SAARIJÄRVI, Kukonhiekan Huvikeskus
KE 14.8. PARIKKALA, Kisapirtti
TO 15.8. OULU, Vaaskelan Tanssilava
PE 16.8. KAJAANI, Jormuan Lava
LA 17.8. KUOPIO, Ilveskasino
TO 22.8. LAHTI, Uudenkylän Seurantalo
PE 23.8. HIMOS, Lavatanssifestarit
LA 24.8. ISOKYRÖ, Kalliojärven Viihdekeskus
PE 30.8. SIEVI, Urjanlinna
LA 31.8. YLIKIIMINKI, Nuijamiesten Lava
SU 1.9. HELSINKI, M/S Victoria I
Ma 2.9. HELSINKI, M/S Victoria I
PE 6.9. SIILINJÄRVI, Kylpylähotelli Kunnonpaikka
LA 7.9. KEURUU, Hotelli Keurusselkä
LA 14.9. NURMIJÄRVI, Ruusulinna
(tilanne 10.5. – muutokset mahdollisia)

Uusi Tulisielu-single julkaisussa perjantaina 10. toukokuuta 2024

Maaliskuussa julkaistiin soundimaailmaltaan raikas ja helposti lähestyttävä Avaan oven -single. Ilolla kuorrutettu päivän piristys ja ehdottomasti tanssiparketille kutsuva erinomainen kappale, joka sai sananmukaisesti kuulijan hyvälle tuulelle ja tanssijalat vipattamaan. Nyt äitienpäivän alla on julkaisussa uusi single, Tulisielu.

“Tulisielu on toinen raapaisu Aki Samulin Pauloissa EP.ltä. Kappaleen teksti ’Raju ilman lailla rohkeasti rakastan, mitään pelkäämättä tartun elämään’ kuvastaa omaa tapaani toimia elämässä ja kyllä se kappaleen nimikin osuu kohdalle hyvin”, Aki naurahtaa.

“Halusin tuotannollisesti tuoda kuumia latinalaisamerikkalaisia elementtejä sekä tanssin monimuotoisuutta. Rapsakka salsa palvelee niin yksin tanssijaa, kuulijaa kuin kokenutta salsaajaa. Vaihtoehtoisesti kappaletta voi tanssia vaikka saksalaisten lempitanssina, discofoxina. Musiikki ja tanssi ei tunne stereotypisiä rajoja. Tärkeintä on, että musiikki saa ihmiset nauttimaan. Ilo ja riemu on pääasia, ei askeleet”, Aki jatkaa.

Aki Samuli – Tulisielu – 3:54 – SpotifyYouTube
ISRC: FIS632400002
Levykoodi: KOHREC2402
Säv. Esa Nieminen / San. Sinikka Svärd / Sov. Simo Koho

Kitarat – Pete Lehtola
Muut soittimet ja taustalaulu – Simo Koho
Tuotanto, äänitys, miksaus, masterointi – Simo Koho Music 2024
(c) ja (p) Koho Records 2024

“Haluttiin tuoda sovitus Paulan originaaliversiosta vielä enemmän perinteiseen kuubalaiseen lattari- ja salsa-maailmaan. Kappale palvelee varmasti myös tanssiyleisöä, koska salsarytmien tanssiminen on hyvin suosittua myös perinteisilläkin tanssilavoilla tänä päivänä”, kuvailee Simo Koho.