Anitta Mattila & Bonita aloittaa keikkailun 16.3.

Uutiset, Yleinen

Maaliskuu tuo Anitta Mattilalle paljon uutta ja mielenkiintoista. On aika palata keikkailun pariin! Viime syksynä alkoi suunnitelmat Gramofoni ohjelmatoimiston väen kanssa esiintymisten jatkamisesta. Viime kuukausina on siten ollut hyvää aikaa kerätä kokoon oma bändi, jonka kanssa lähdetään kiertämään keikkapaikkoja. Bonita-nimeä kantava ryhmä koostuu loistavista ammattimuusikoista, jotka ovat olleet jo pitkään alalla ja tanssilavat ovat tulleet heille tutuiksi vuosien mittaan. Bonitan liiderinä toimii laulaja-kosketinsoittaja Juha Remes, rumpalina Pasi Tenhunen, Tony Lehdon instrumentit Bonitassa ovat basso ja taustalaulu, Santtu Lietzénin tonttia ovat kitara ja laulu.

Tanssimusiikki on Anittalle sydämenasia ja idoleikseen hän listaa mm. Paula Koivuniemen, Lea Lavenin, Reijo Taipaleen, Kari Tapion ja omat siskonsa ilman muuta.

– “Odotan tätä kaikkea todella paljon. Teen juuri nyt sitä, mitä mun sydän sanoo. Keväällä alkaa työ esiintymislavoilla, mutta työ jatkuu myös turkulaisessa kahvilassa. Teen molempia töitä, tykkään molemmista. Mulla on ihanat tyypit bändissä ja heidän kanssaan lähden innolla keikoille. On hienoa esittää lauluja, jotka olen saanut itse valita ohjelmistoon. Meillä on pian treenit. Odotan superinnolla ensi kesää. Enkä edes jännitä yhtään”, Anitta hehkuu.

Ensimmäinen keikka Bonitan kanssa on Aurassa, Auran Nuortentalolla 16. maaliskuuta.

Keikkalavoille paluun kunniaksi julkaistiin 23. helmikuuta uutta musiikkia, kun single ’Aina kun kuulen biisin’ julkaistiin. Lauluun tehtiin myös musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä. Kevätaurinkoa hohtava lattari on omistettu kuulijoille, jotka haluavat käydä läpi iloa, muistoja ja rakkautta laulun myötä. Edellisestä julkaisusta ehti kulua jo 12 vuotta. Tervetuloa keikoille!

Anittan ja Bonitan keikkakalenteri: https://www.gramofoni.fi/anitta-mattila/

Kuva: Anitta vieraili Huomenta Suomessa to 29.2. Voit katsoa haastattelun tästä.