Anitta Mattila valloittaa uudella sinkullaan – julkaisu 23.2.

Uutiset, Yleinen

Anitta Mattila alkoi viime syksynä innokkaasti suunnitella paluuta esiintymisten pariin turkulaisen Gramofoni ohjelmatoimistonsa väen kanssa. Nyt kun lapset alkavat kasvaa isommiksi on Anittalla jälleen mahdollisuus palata keikkailun pariin. Keikkoja on toki tehty silloin tällöin, mutta ihkaomaa bändiä ei ole vielä ollut. Muutamia kertoja hän on käynyt siskoa tuuraamassa ja tuntenut aivan valtavaa paloa päästä keikalle.

Anitta on 7-vuotiaasta asti viettänyt vapaa-aikansa pääosin tanssipaikoilla siskojensa matkassa mukana ja 9-vuotiaana päässyt jo levyttämäänkin, ’Hipi-hepan joululahjan’. Musikaalisesta perheestä tulevana on selvää, että musiikki on kuulunut elämään tavalla jos toisella aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Erilaisilta huvipaikoilta ja konserteista on tallentunut paljon kaikenlaisia muistoja ja oppeja, joita Anitta arvostaa suunnattomasti.

Uutta musiikkia on tarjolla, kun single ’Aina kun kuulen biisin’ julkaistaan perjantaina 23. helmikuuta. Tämä kevätaurinkoa hohtava lattari on omistettu kuulijoille, jotka haluavat käydä läpi iloa, muistoja ja rakkautta laulun myötä. Anittan edellisestä julkaisusta onkin ehtinyt kulua jo 12 vuotta.

– ”Tämä uusi single herätti minussa ihan valtavan määrän lohtua ja valoa kuunnellessani demoa, joten halusin juuri tämän kappaleen. Fina Arena vastaa sanoitus- ja sävellyspuolesta. Sovitus on Kille Tenkulan. Musiikki antaa aina valtavasti voimaa. Tämän kappaleen myötä aloitan omannäköisen tien musiikin ja keikkojen parissa yhdessä Bonita bändini kanssa”, Anitta kuvailee.

Uutuuslauluun tehdyn musiikkivideon näet tästä!

AINA KUN KUULEN BIISIN 3’05 – Anitta Mattila
SpotifyYouTube
EAN: 859784158182
ISRC: FI78M2400001
Säv. san. Fina Arena
Sov. Tuotanto Kille Tenkula
Kitara: Timo Luostari
Basso: Imre Szabo
p & © 2024 AM-musiikkipalvelu Oy

Anittan pitkäaikaisena haaveena on ollut päästä oman yhtyeen kanssa kiertämään ja viihdyttämään. Joskus odottavan aika on ollut pitkä. Nyt tuntuu, että kaikki tähdet ovat oikeassa asennossa ja on turvallinen tunne aloittaa. Anitta vihjaa ottavansa myös lapsia mukaan keikoille ja tutustuttaa heidät tanssilavojen tunnelmaan. Lavoilta hänellä on kivoja muistoja itselläänkin.

Anittan kuulumisia pääset kuulemaan MTV:n
Huomenta Suomessa torstaina 29. helmikuuta klo 9.15.

…Musiikkia rakkaudella ja ilolla…
Anittan ja Bonitan keikkakalenteri: www.gramofoni.fi/anitta-mattila
Anittan www-sivut: www.anittamattila.com