Anitta Mattilan kesähitti L.O.M.A. julkaisussa 7.6.

Uutiset, Yleinen

Anitta Mattilan pitkäaikaisena haaveena on ollut päästä oman yhtyeen kanssa kiertämään ja viihdyttämään. Odottavan aika on ollut pitkä. Yhteistyö ohjelmatoimisto Gramofonin kanssa toi hyvän tilaisuuden paluulle ja tänä vuonna maaliskuussa tuntui tähdet olevan hyvinkin suotuisissa asemissa. Oli turvallista suunnata jälleen keikkailun pariin ihka oman Bonita-bändin kanssa. Anitta on ilmoittanut ottavansa myös lapsiaan mukaan keikoille, koska itselläkin on lapsuudesta paljon kivoja muistoja tanssilavoilta niin miksipä ei soisi sitä iloa myös omalle jälkikasvulle.

Anitta on laulavien Mattilan sisarusten nuorin ja tekee nyt vahvaa paluuta takaisin keikkalavoille perheen perustamisen jälkeen. Kuluneen vuoden ensimmäinen sinkku, kevätaurinkoa hohtava lattari ’Aina kun kuulen biisin’ julkaistiin helmikuussa ja tämä seuraava tarttuvan iloinen hitti L.O.M.A. antaa lisäpotkua kesäkeikoille. Uutuuden julkaisu on 7. kesäkuuta.

”Halusin levyttää kesäksi ihanan jalan alle käyvän biisin. Minulla oli kaksi toivetta sen suhteen – laulun pitää olla iloinen, eikä se saa kertoa rakkaudesta. Lauluntekijä Terhi Matikainen otti haasteen vastaan ja yhdisti voimansa Pertti Jalosen kanssa. Pertti teki Terhin pilkettä silmäkulmassa olevaan tekstiin erittäin mukaansatempaavan sävelen ja sovituksen. Heti ensi kuulemalta totesin, että tämän laulun haluan levyttää”, Anitta hehkuttaa innostuneena.

L.O.M.A. 2’58 – SpotifyYouTube
Anitta Mattila

EAN 6419929691161
FIGRF2400009
GRFCD-168

Säv. / sov. Pertti Jalonen
San. Terhi Matikainen

p & © 2024 GRF-RECORDS / Anitta Mattila

Kuvat: Anneli Mattila
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne / Anitta Mattila

Anitta ja Bonita keikkailevat ahkerasti ympäri maata viihdyttäen tanssikansaa iloisen energisellä tanssitunnelmallaan.

Anittan ja Bonitan keikkakalenteri: www.gramofoni.fi/anitta-mattila
Anittan www-sivut: www.anittamattila.com