Antti Ahopellon odotettu single nyt julkaistu

Uutiset

Antti Ahopelto on kolminkertainen tangoprinssi ja kiertänyt tanssilavoja ja saleja jo neljäntoista vuoden ajan. Antilta on aiemmin ilmestynyt sooloalbumi ”Tie vapauteen” ja 2 singleä (Saippuasydän (2013) ja Toinen mahdollisuus (2017)). Nyt on taas aika julkaista uutta musiikkia, ja tällä kertaa sitä saadaan kahden kappaleen verran. 
Näin mies itse kertoo sinkkujen synnystä ja valinnasta: 

KIINNI TOISISSAMME
–  Tämän laulun kuulin ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja tykästyin siihen heti. Otin laulun keikkaohjelmistoon cha chaksi  noin kaksi vuotta sitten. Kappale on herättänyt myös tanssijoiden mielenkiinnon ja monet ovat tulleet kysymään kappaleen taustasta. Jatkossa voin siis sanoa, että olen tämän myös levyttänyt. Studiossa Jarkko, Justus, Eve, Kentsu ja Jussi tekivät hienoa työtä ja saivat luotua biisiin tosi kivan tunnelman.

KAHDEN MATKA
Oltiin jossain pohjoisessa keikalla ja kotimatkalla höpöteltiin niitä samoja juttuja ja vitsejä jotka me ollaan kuultu noin sata kertaa. Kuten Kentsun vitsi näkymättömästä miehestä.. Meillä oli silloin tuuraavana rumpalina Kim ”Pommi” Simell. Pommi muisti yhtäkkiä, että hän on säveltänyt yhden kappaleen, joka vois sopia mulle. Mä tykästyin tähän biisiin ja siinä on mun mielestä pikkusen sellasta ”Pekko Aikamiespoika”-meininkiä. Kappaleen sanoituksen tein yhteistyössä Sami Heinosen kanssa.

Antti Ahopelto keikkailee yhdessä Etiketti-orkesterinsa kanssa koko ajan kiihtyvällä keikkatahdilla. Antti Ahopelto & Etiketin keikoilta ei voi lähteä kuin hymyssä suin. Suosittelemme siis kokeilemaan ♥.

KIINNI TOISISSAMME 3.59
FIGRF1900008 manus
Sävellys: H-P Siikasaari, J. Hölli
Sanoitus: H.M Paalanen, K. Haapala
Sovitus: Jarkko Järvenpää
Spotify ja Youtube

KAHDEN MATKA 3.01
FIGRF1900009 manus
Sävellys: Kim Simell
Sanoitus: Sami Heinonen, Antti Ahopelto
Sovitus: Jarkko Järvenpää
Spotify  ja Youtube

Äänitys, miksaus ja ohjelmointi: Jarkko Järvenpää
Masterointi: Mediatree Oy
Production & Copyright: GRF-RECORDS 2019