Antti Ahopelto kehottaa Suutelemaan uudella singlellään

Uutiset, Yleinen

Antti Ahopelto on tällä hetkellä yksi maamme suosituimmista iskelmäartisteista. Antti pokkasi myös marraskuussa 2022 Tanssin Tähdet -gaalassa ”Vuoden miesartisti” -palkinnon yleisöäänestyksellä. Nyt perjantaina Ahopelto julkaisee uutta musiikkia singlellään ”Suutelemaan”.

Olen suunnitellut tulevia julkaisuja jo aika pitkälle eteenpäin tuottaja Pertti Jalosen kanssa. Tämä kyseinen laulu oli tavallaan visiona suunniteltu jo noin vuosi sitten. Tavoitteena oli vuoden 2023 alkuun tehdä pilke silmäkulmassa nopea biisi, jossa tarina olisi ehkäpä siitä ”tavanomaisesta” poikkeava, kertoo Antti uudesta singlestään.

Suutelemaan-kappaleen on säveltänyt Pertti Jalonen ja sanat on loihtinut sanoitustaituri Sana Mustonen.

Sana oli hieman epäröinyt, että ”suostuukohan Antti tälläistä sanoitusta laulamaan”, mutta Pertti oli todennut, että ”tämä on nyt juuri sitä mitä haettiin!”. Pertti lähetti minulle demon kuultavaksi ja soitin hänelle samantien kertoakseni, että TÄMÄHÄN ON TÄYDELLINEN! Ja näin syntyi kappale nimeltään Suutelemaan, jatkaa Antti.

Kappaleesta julkaistaan perjantaina myös hieman erilainen musiikkivideo. Kuten hyvin laajasti Suomessa, niin myös Antin kotikunnassa Evijärvellä on otettu vastaan Ukrainan sotaa paenneita ihmisiä.

Heistä muutamat ovat käyneet keikoillani tutustumassa suomalaiseen lavatanssikulttuuriin. Yksi heistä on ukrainalainen taiteilija Svitlana Matvienko. Vaikka meillä ei varsinaisesti ole yhteistä kieltä, niin taide on se mikä yhdistää ja puhuttelee. Svitlana kysyi saisiko hän tehdä johonkin lauluuni hiekkataidetta ja päätimme että tämä kappale on sellainen. Näin ollen perjantaina 10.3. tulen julkaisemaan Youtube-kanavallani ja Facebook-sivullani musiikkivideon, jonka hän on suunnitellut ja toteuttanut, paljastaa Antti.

Suutelemaan-kappale julkaistaan digisinglenä perjantaina 10.3.2023.
Kappaleen upea musiikkivideo julkaistaan samaan aikaan Antti Ahopellon Youtube- ja Facebooksivulla.

Antti Ahopelto
SUUTELEMAAN 3.17
Spotify / Youtube
FIGRF2300012
Sävellys ja sovitus: Pertti Jalonen
Sanoitus: Sana Mustonen
Äänitys, miksaus ja tuotanto: Pertti Jalonen
Masterointi: Henkka Niemistö
Singlen kuva ja layout: Mira Tiinanen
© & P: 2023 GRF Records / GRFCD-143