Antti Raiskilta uutta musiikkia!

Uutiset

Antti Raiski muistetaan vuoden 2000 tangokuninkaana. Viihteen ja musiikin monitaituri on ollut ehdolla Vuoden Iskelmäsolisti Emmaan, ja Syksyn Sävelessä hänet valittiin lehdistön suosikiksi kappaleella Lähdön hetki. Antti on levyttänyt kolme albumia ja uusin singlejulkaisu on huhtikuussa julkaistu Nothing’s gonna change my love for you.

– Tämän kappaleen levyttäminen on pyörinyt mielessäni jo vuosia. Lauloin sitä pitkään keikoilla ja joskus öisellä matkalla mieleeni putkahti ajatus, että haluan julkaista sen. Aikaa kului kuitenkin reilusti, kunnes muutama vuosi sitten sain veronpalautusta ja mietin, että haluan tehdä rahoilla jotain kivaa. Mielessä pyöri lomamatkoja ja kaikenlaista muuta. Lopulta päätin toteuttaa yhden unelmistani ja julkaista lopulta tämän laulun. Pyysin ystävääni Petri Munckia hoitamaan tuotantoa.

Petrin tyylikkään kädenjäljen kuulee ja se on vahvasti läsnä kappaleessa. Ville Nurmen kitarat tuovat mukaan country vivahdetta, jotka toimivat kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan loistavasti. Olen lopputuloksesta suunnattoman iloinen ja ylpeä, hehkuttaa Antti uutuuttaan.

Kuuntele laulu tästä.