ARTO NUOTIO 70 v. JUHLAKONSERTTI

Syyskuussa vietetään mittavan uran musiikin saralla tehneen Arto Nuotion 70-v. syntymäpäivää juhlakonsertin merkeissä. Viihdelegenda Arto Nuotio nähdään konserttilavalla lukuisten taiteilijaystäviensä kanssa Turun Logomossa torstaina 8.9.2022.

- ”Aika on mennyt niin nopeasti mielenkiintoisen työn parissa, että välillä pitää oikein pysähtyä miettimään, mitä kaikkea on vuosien kuluessa ehtinyt tehdä. Tätä voi kuvailla kutsumusammatiksi tai elämäntavaksi, jota on hieno rakentaa juhlakonsertiksi yhdessä mittavan taiteilijakaartin kanssa”, kuvaa Nuotio syntymäpäivänsä lähestyessä. Eikä suostu edes jännittämään tulevaa - ainakaan vielä!

SYNTYMÄPÄIVÄKONSERTIN ESTRADILLA MUKANA LUKUISIA TÄHTIARTISTEJA

Syntymäpäivää juhlistavassa konsertissa on monia tuttuja tähtitaivaan nimiä; Markku Aro, Leif Lindeman, Kyösti Mäkimattila, Kari Hirvonen, Eija Kantola, Antti Ahopelto, Jukka Hallikainen, Ville Mäkimattila, Maria Tyyster, SMOrk 2019 Neitoset-orkesterin Marja Pisilä & Stiina-Emilia Kemppainen. Konsertissa on mukana neljä orkesteria Lasse Hoikka & Souvarit, Hariolax, Omega ja vanha Finlanders-kokoonpano, jossa mukana Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Lasse Paasikko ja Risto Pahlama. Kaikkien esiintyjien kanssa Artolla on pitkä yhteinen taival.

Tanssikansan ikisuosikin urapolku on vienyt moneen mukaan - Arto myy muiden artistien keikkoja, järjestää lavatansseja eri puolilla Suomea ja kiertää itsekin keikoilla laulamassa. Miehen ensimmäisestä keikasta alkaa olla jo 55 vuotta ja tähän astisen keikkamäärän voi laskea sisältävän yli 7500 esiintymistä. Arton keikkailu alkoi Pekka Arevan orkesterin laulusolistina. Vuonna 1970 mies osallistui Supertähti 1970 -laulukilpailuun, jonka myötä levytettiin ensisingle ”Monja / Aina näin teen” taiteilijanimellä Aquarius ja lähdettiin Danny Shown matkaan. Arto ehti olla suositun Finlandersin riveissä kaikkiaan kuusi vuotta, kunnes siirtyi soolouralle vuonna 1990. Tänä vuonna Arto on keikkaillut Hariolaxin matkassa, joten tahti ei hiljene. Tässä konsertissa päästään nauttimaan mielenkiintoinen kokonaisuus Arton ja konserttivieraiden musiikillisesta tuotannosta. Yllätyksiäkin on takuulla luvassa.

Konsertin tuotolla tuetaan TYKSin Läntisessä Syöpäkeskuksessa tehtävää tutkimustyötä.
ficanwest.fi
__________

TULE MUKAAN JUHLATUNNELMAAN - LAVALLA LUKUISIA TÄHTIARTISTEJA

Arto Nuotio 70 v. - syntymäpäiväkonsertti
to 8.9.2022 klo 19 Logomo, Turku.

Konsertti kestää n. 3 tuntia - sisältää 30 min. väliajan.
Liput 45,- + palvelumaksu
Lippupiste kautta maan - www.lippu.fi
(Maanantai - lauantai 9-21, sunnuntai 10-18 / 2 e / alk.min+mpm/pvm)
__________

http://www.gramofoni.fi/arto-nuotio/