Arto Nuotio julkaisee uutta musiikkia juhlakonserttiin

Uutiset

Viihdemaailman todellinen legenda Arto Nuotio juhlii virallisesti 70-v syntymäpäiviään perjantaina 9.9.2022.
Pieni etumatka juhlintaan otetaan kuitenkin jo torstaina 8.9., kun Arto julkaisee uutta musiikkia – Kairan kaunein tyttö. 
Torstaina juhlitaan Artoa myös Turun Logomossa järjestettävässä juhlakonsertissa, jossa vilisee runsaasti tuttuja tähtitaivaan nimiä.

Arto Nuotio tunnetaan miehenä, joka tekee tällä(kin) hetkellä eittämättä eniten työtä suomalaisen tanssilavakulttuurin eteen.
Työ ei ole vielä valmis, eikä Artokaan vaikuta siltä, että olisi vielä valmis ottamaan rennommin… Tälläkin hetkellä hän keikkailee legendaarisen
Hariolax orkesterin solistina.

Tänään julkaistava Kairan kaunein tyttö -kappale on Ville ja Kyösti Mäkimattilan käsialaa.
Serkukset Ville ja Kyösti tekivät upean valssin ja Kyösti pyysi minua laulamaan tämän levylle. Kun kuuntelin demon, niin ajattelin heti, että nyt on sanat ja sävellys löytäneet toisensa hienolla tavalla. Oli kunnia laulaa tämä rakkauslaulu, kertoo Arto Nuotio.

– Sain serkultani Kössiltä viestin: ”Siinä sulle valssiteksti”.  Minulla alkoi heti soimaan päässä oikein perinteinen ”Souvarityyppinen” valssi.
Demon Kyöstille lähetettyäni sain ilokseni kuulla, että lapsuudesta asti suuresti arvostamani Arto Nuotio haluaisi levyttää kappaleen 70-v juhlansa kunniaksi. Sain itse myös sovittaa ja tehdä taustat kappaleeseen. Lisäksi saamme esittää tämän kappaleen Arton juhlakonsertissa Logomossa Lasse Hoikka & Souvareiden kera,
iloitsee valssin säveltäjä Ville Mäkimattila.
 
Kairan kaunein tyttö julkaistaan digijulkaisuna torstaina 8.9. ja ensiesitys kuullaan Logomossa Arto Nuotion juhlakonsertissa tänä iltana.
Konsertti on jo loppuunmyyty, mutta sen voi nähdä ISTV:ltä klo 19 alkaen. Konsertin katsominen on maksutonta, mutta vaatii kirjautumisen Ilta-Sanomien sivulle. Konserttia pääset katsomaan tästä linkistä.

ARTO NUOTIO
Kairan kaunein tyttö 3.35
SpotifyYoutube
Sävellys ja sanoitus – Ville Mäkimattila
Sanoitus – Kyösti Mäkimattila

Äänitys ja miksaus – Rami Hänninen / VK-Studio ja Ville Mäkimattila
Masterointi – Rami Hänninen / VK-Studio
Kitarat ja mandoliini – Rami Hänninen
Harmonikka, piano ja koskettimet – Ville Mäkimattila
Rummut – Jussi Mäkimattila

FIGRF2200008
GRFCD-132 – P & © 2022 GRF Records