Benjamin Enrothilta uutta musiikkia

Uutiset


Benjamin Enroth on musiikillisesti monipuolinen artisti, jonka sydän palaa tiukasti kuitenkin tanssimusiikille. Benjamin tiedetään tanssilavojen lisäksi myös Tangomarkkinoilta, joissa mies valittiin mm. yleisön suosikiksi vuonna 2016.
Benjamin keikkailee yhdessä uuden ja tuoreen Tiimalasi-orkesterinsa
kanssa.

Nyt mies on julkaisemassa uutta musiikkia. En oo -kappale julkaistaan lauantaina 26.10. Benjaminin 30 v syntymäpäivän kunniaksi.
Näin artisti kertoo itse, miten kyseinen kappale valikoitui hänen tulevaksi
singleksi:
Törmäsin Jukkaan eräällä keikalla Tampereella. Olimme molemmat yleisössä ja äkkiä puhe kääntyikin illan artistista omaan musiikkiin. Jukka on myös ensilevytykseni Kiiltokuvaa-kappaleen säveltäjä, joten tiesin että Jukalla saattaisi olla minulle sopivaa materiaalia. Jo seuraavana päivänä Jukalta tuli muutama biisiehdotus, joista yksi nousi heti yli muiden ja tiesin sillä hetkellä että tästä tulee minun seuraava julkaisuni. En oo kappaleen on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut Jukka Karppinen yhteistyössä Erkki Koiviston kanssa.
Yhteistyö Jukan ja Erkin kanssa oli todella saumatonta. Ideoita vaihdeltiin puolin ja toisin ja kaikkien mielipiteet otettiin reilusti huomioon. Oli hienoa huomata kuinka Jukka ja Erkki pitivät minua ajantasalla koko projektin ajan ja sehän tuntui mahtavalta kun olen luonteeltani niin malttamaton kun jostain asiasta kovasti innostun. Olemme tekijöiden kanssa todella ylpeitä lopputuloksesta ja toivomme että yleisö ottaa kappaleen omakseen.

”En oo” on menevä, nykypäiväinen popahtava iskelmä, jonka sanoitukset antaa tilaa kuulijalle omaan tulkintaan kappaleen sanomasta. Kappale kestää kuuntelua ja sopii myös mainiosti esitettäväksi tanssikeikoille.
Kappaleeseen kuvattiin myös musiikkivideo syksyisissä maisemissa Helsingissä ja video julkaistaan Youtube-suoratoistopalvelussa.

En oo 3.40
FIGRF1900037
GRFCD-70
© & ℗ 2019 GRF-RECORDS
Spotify ja Youtube

Laulu: Benjamin Enroth
Sävellys, sanoitus ja sovitus: Jukka Karppinen ja Erkki Koivisto
Äänitys: Somesongs-tuotanto – Song Makers Finland
Miksaus ja masterointi: Ora Turunen – MediaBullet
Kannen kuva: Antti Vähä
Kannen layout: Benjamin Enroth
Haastattelupyynnöt: Gramofoni Oy / Taija Nuotio p. 050 362 7667
Keikkamyynti: Gramofoni Oy / Arto Nuotio p. 044 981 9771