Charles Plogman Gramofonin edustukseen!

Uutiset


Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Musiikki vei sydämen jo 12-vuotiaana ja ensimmäinen bändi Styrox perustettiin koulukavereiden kanssa vuonna 1979. Vuosien varrella Charles on ollut monissa yhtyeissä laulusolistina – varsinainen sooloartistina esiintyminen alkoi vuonna 2004. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja nykyisin hän keikkailee Rosette-yhtyeen kanssa.

Charles Plogmanin intohimoinen ote musiikin tekemiseen on kantanut ensi vuonna huipentuvaan uran 40 v. juhlavuoteen. Vuotta 2020 juhlitaan mm. konserteilla ja kesälavakiertueella, joissa Chalin monipuolista uraa tuodaan esiin uudella tavalla. Lahjakkaan taiteilijan musiikilla on laaja kuulijakunta, josta kertoo myös vuonna 2009 myönnetty Iskelmä Finlandia.

Yleisö on viime vuosina kiitellyt Charles Plogmanin entistä tanssillisempaa ohjelmistoa, ja myös tanssinjärjestäjien mukaan se sopii hyvin tanssijalkaan niin tanssilavoilla kuin -ravintoloissakin. Plogmania säestävä Tanssiorkesteri Rosette tukee luontevasti omalla ammattitaidollaan koko illan ohjelman monipuolisuutta aina paikalla olevan yleisön mukaiseksi. Ohjelmisto kattaa vaativammankin tanssikansan toiveet, unohtamatta Chalin laajaa ja kymmeniä hittejä sisältävää omaa tuotantoa. Charlesin keikkoja hoitaa huhtikuusta eteenpäin Gramofoni Oy ja lisävoimaa tuo myynnin ja markkinoinnin moniosaaja Satu Jokihalme.

Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuu Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä. Uusimmat äänitteet ovat 2018 julkaistut singlet Tosta noin vaan ja Oot mulle tärkee. Charlesilla on oma musiikkikustantamo Meir Music ja hän on tehnyt musiikkia myös monille suomalaisille artisteille.

– Matka jatkuu ja Polarartistien kanssa on ollut hyvä tehdä yhteistyötä. Silti välillä tarvitsee uusia haasteita ja kuvioita. Ensi vuonna minulla on 40 v. juhlavuosi. Gramofonin ja Satu Jokihalmeen kanssa on nyt mielenkiintoista lähteä kehittämään erilaisia asioita. Teen tätä yhä edellään sydän edellä, mikään muu keksitty syy ei vaan toimi, Charles kiteyttää.

Sydämellisesti tervetuloa Gramofoniin Chali!

Rosette
Mikael Kienokoski – rummut, laulu
Jari Mäkinotko – basso, laulu
Josi Kandelin – kitarat, laulu
Marko Rauhala – koskettimet, laulu

www.charlesplogman.net
www.facebook.com/CharlesPlogman
YouTube-kanava: Cplogmanofficial

Rosette facebook

Keikat: Gramofoni Oy
PR – tiedotus – konsertit: Satu Jokihalme, p. 0400 929 555, satu(at)jokihalme.eu