Charles Plogman

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Musiikki vei sydämen jo 12-vuotiaana ja ensimmäinen bändi Styrox perustettiin koulukavereiden kanssa vuonna 1979. Vuosien varrella Charles on ollut monissa yhtyeissä laulusolistina - varsinainen sooloartistina esiintyminen alkoi vuonna 2004. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja nykyisin hän keikkailee Rosette-yhtyeen kanssa.

Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuvat Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä. Charlesilla on myös oma musiikkikustantamo Meir Music ja hän on tehnyt musiikkia monille suomalaisille artisteille.

Tunnustuksia on tullut mm. vuonna 1999 Viihdyttäjä-kilpailun voitto Charlies-yhtyeen kanssa, Plogman palkittiin Iskelmä Finlandia -palkinnolla 2009 ja 2010 Vuoden raportööri -palkinnolla.

Vuosi 2020 oli Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tuli täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin oli luvassa juhlavuoden kunniaksi. Koronaepidemia kuitenkin laittoi Charlesin syksyn uusiksi. Albumi "Vedän elämän henkeen" saatiin kuitenkin julkaistua suunnitelmien mukaan 11.9.2020. 

Rosette
Mikael Kienokoski – rummut, laulu
Jari Mäkinotko – basso, laulu
Anton Plogman - haitari, saksofonit, kitara, koskettimet ja laulu
Marko Rauhala – koskettimet, laulu

Artistin kotisivut: 
www.charlesplogman.net

Sosiaalinen media: 

Charles Plogman Facebook
Rosette Facebook

Osta/kuuntele artistin musiikkia: 
Gramofonin Verkkokauppa 
Youtube
Spotify

Keikat: Gramofoni Oy
Managerointi
Jaana ”Jane” Pirttisalo-Mäkelä p. +358 (0)400 511308 - jaana.pirttisalomakela(at)gmail.com