Charles Plogmanilta ruotsinkielinen single

Uutiset

Charles ”Chali” Plogman julkaisee Ruotsinkielisen kappaleen nimeltä Små stunder. Single on käännös Plogmanin viimeisimmälle kappaleelle Jos päätät niin ja se julkaistaan perjantaina 20. syyskuuta 2019. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Plogman ja sen on tuottanut Janne Hyöty.

– En ole tehnyt omaa Ruotsinkielistä musiikkia Fånga mig (Jalat alta) biisin jälkeen 2005. Koin, että nyt olisi aika myös julkaista omalla äidinkielelläni jotakin. Biisi on mielestäni onnistunut kokonaisuus, ja kestää esittämistä pelkällä akustisella kitaralla. Se antaa minulle myös enemmän vaihtelumahdollisuuksia, Charles kertoo.

Charles toivoo biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta itsensä hyväksymiseen ja antavan toivoa.

– Joskus kyse on vain siitä että toinen tarvitsee pienen sanan tai kosketuksen. Isokin taakka puolittuu kun sen jakaa. Tämä on lohduttava ja kannustava kappale, Charles kertoo.

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja hän keikkailee yhä ahkerasti. Vuonna 2009 hänet palkittiin Iskelmä-Finlandia palkinnolla. Charles toimii itse myös tuottajana ja kustantajana omassa levy-yhtiössään Meir Music. Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuvat Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä.

Vuonna 2020 on Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tulee täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin on luvassa juhlavuoden kunniaksi.

Charles Plogman sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify