Charles Plogmanilta uutta musiikkia 30.4.2021

Uutiset, Yleinen

Charles Plogmanilta uusi sinkku – Se riitti syyksi

”Se riitti syyksi” on kappale, joka ikävästä perusvireestään huolimatta on positiivinen. Se kertoo parisuhteesta, josta molemmat ovat päättäneet lähteä omille teilleen. Jos ei ole yhtään syytä jäädä, niin silloin on parempi lähteä. Laulun sävellyksestä vastaavat Janne Hyöty ja Charles Plogman, sanat on tehnyt Lasse Wikman. 

– ”Ihminen valahtaa helposti sellaiseen elämään, jossa hän ei ole onnellinen, mutta ei tiedä muustakaan. Hän on tottunut arkeen ja vähän unohtanut itsensä. Sellaisesta tilanteesta laulu kertoo. Kun katselee ja kuuntelee ihmisiä, niin tuntuu, että tämä on yllättävän yleistä. Teimme laulun, joka katsoo eteenpäin tulevaisuuteen luottavaisesti. Tilanne muuttuu, jos haluaa itse muutosta. Lisäksi laulun nimi sopii jotenkin erinomaisesti tähän tilanteeseen. Kun tilanne rauhoittuu, silloin on monta syytä lähteä keikalle tai ylipäänsä liikeelle,” Plogman kertoo laulun taustoista.

Viime syksynä (2020) Plogmanin oli tarkoitus juhlia neljääkymmentä vuottaan esiintymislavoilla. Hän elää toivossa, että kiertue voitaisiin tehdä tänä syksynä. Odotellaan ja nautitaan sillä aikaa uudesta musiikista! Charles toivottaa kaikille hyvää vappua!

SE RIITTI SYYKSI 3,03 – julk. 30.4.2021
FI-MMZ-21-00001
Säv. Charles Plogman / Janne Hyöty
San. Lasse Wikman
Meir Music/Sugarhouse Publishing
Spotify
YouTube