Charles Plogmanin Små stunder -single julki tänään!

Uutiset

Charles ”Chali” Plogman julkaisee tänään perjantaina 20.9.2019 ruotsinkielisen kappaleen nimeltä Små stunder. Laulun on säveltänyt ja sanoittanut Plogman ja sen on tuottanut Janne Hyöty. Single on käännös Plogmanin viimeisimmälle kappaleelle Jos päätät niin.

– En ole tehnyt omaa Ruotsinkielistä musiikkia Fånga mig (Jalat alta) biisin jälkeen 2005. Koin, että nyt olisi aika myös julkaista omalla äidinkielelläni jotakin. Biisi on mielestäni onnistunut kokonaisuus, ja kestää esittämistä pelkällä akustisella kitaralla. Se antaa minulle myös enemmän vaihtelumahdollisuuksia, Charles kertoo.

Charles toivoo biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta itsensä hyväksymiseen ja antavan toivoa.

– Joskus kyse on vain siitä että toinen tarvitsee pienen sanan tai kosketuksen. Isokin taakka puolittuu kun sen jakaa. Tämä on lohduttava ja kannustava kappale, Charles kertoo.

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja hän keikkailee yhä ahkerasti. Vuonna 2009 hänet palkittiin Iskelmä-Finlandia palkinnolla. Charles toimii itse myös tuottajana ja kustantajana omassa levy-yhtiössään Meir Music. Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuvat Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä.

Vuonna 2020 on Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tulee täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin on luvassa juhlavuoden kunniaksi.

SMÅ STUNDER 3,20
FI-MMZ-19-00002
Säv/san: Charles Plogman
Sov: Janne Hyöty
Meir Music

Tänään (20.9.2019) Charles Plogman on Tanssi kanssain -ohjelman kuvauksissa Ikaalisten kylpylässä. Jakso tulee ulos AlfaTV:stä keskiviikkona 9. lokakuuta.

Charles Plogman sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify