Charles Plogmanin uusi single ”Jos päätät niin” kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä

Uutiset

Charles ”Chali” Plogman julkaisee uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen. Uusi single Jos päätät niin julkaistaan perjantaina 6. syyskuuta. Kappaleen on säveltänyt Plogman, sanoittanut Lasse Wikman ja tuottanut Janne Hyöty.

Biisin ydinsanoma on siinä, että pitää hyväksyä itsensä myös kaikkine vikoineen. Ja muistaa ettei kukaan ole täydellinen. Charles toivoo biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta itsensä hyväksymiseen ja antavan toivoa.

– Joskus kyse on vain siitä että toinen tarvitsee pienen sanan tai kosketuksen. Isokin taakka puolittuu kun sen jakaa. Tämä on lohduttava ja kannustava kappale, jonka teksti puhutteli minua heti, Charles kertoo.

JOS PÄÄTÄT NIIN 3,20
Säv. Charles Plogman
San. Lasse Wikman
Sov. Janne Hyöty
Tuottaja / kustantaja: Meir Music

Sinkku julkaistaan digitaalisena.
Ilmestyy nettin / Spotifyihin 6.9.2019

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja hän keikkailee yhä ahkerasti. Vuonna 2009 hänet palkittiin Iskelmä-Finlandia palkinnolla.

Plogmanin suurimpiin hitteihin lukeutuvat Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa ja Olisitpa täällä.

Vuonna 2020 on Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tulee täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin on luvassa juhlavuoden kunniaksi.

Instagram
Facebook
Spotify