Charles Plogmanin uutuus Lähtee vai jäädä julk. 15.5.

Uutiset, Yleinen

Charles ”Chali” Plogman juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa. Juhlavuoteen kuuluu uutta musiikkia: Vedän elämän henkeen -single julkaistiin pe 10. tammikuuta ja nyt pe 15.5.2020 on vuorossa single Lähtee vai jäädä.

Lähtee vai jäädä kappaleen ovat säveltäneet Janne Hyöty yhdessä Charlesin kanssa, sanat on tehnyt Lasse Wikman. Juhlavuoden aikana on tarkoitus julkaista edelleen uusia lauluja, tehdä syksyllä konserttikiertue ja mahdollisesti myös muutamia joulukonsertteja, tilanteen mukaan.

Lähtee vai jäädä kertoo pelosta ja epävarmuudesta sitoutumista kohtaan. On helppo ohittaa asioita ja jättää ne taakse. Siitä voi tulla tapa ja lopulta sitä keksii aina jonkun tekosyyn siihen, miksei suhde toimi. Omia arvojaan on pakko miettiä uudestaan silloin, kun kohdalle osuu se oikea. Jos sittenkin jäisin tällä kertaa? Aiheestaan huolimatta laulu on ajateltu positiiviseksi ja se rullaa eteenpäin.

– Olemme Jannen kanssa pyrkineet löytämään tässä ajassa kiinni olevan meiningin, mutta kuitenkin sellaisen minun näköiseni laulun, Charles kertoo.

LÄHTEE VAI JÄÄDÄ 3´18 YouTube Spotify

Säv. / sov. Janne Hyöty / Charles Plogman
San. Lasse Wikman

Meir Music / Sugar House Publishing

Eletään erikoista kevättä kun keikkoja ei tehdä normaaliin malliin, mutta Charles malttaa odottaa aikaa, jolloin keikat taas jatkuvat. Suunnitelmat ovat valmiina jo loppuvuotta varten.

Charles Plogman on saanut Iskelmä Finlandian, hänet on valittu vuoden miesartistiksi ja hän on saanut neljä kultalevyä. Hänen soolouransa läpimurtolaulu oli Jalat alta. Muita tunnettuja kappaleita ovat Pientä unelmaa, Lanka jo palaa, Olisitpa täällä ja Vanha suola janottaa.

Charles sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify