Charles Plogmanin uutuussinkku julki tänään – 6.9.2019

Uutiset

Charles ”Chali” Plogman julkaisi tänään uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen. Uusi single Jos päätät niin löytyy nyt Spotifyista!

– Huomenta. Näin on sitten ”Jos päätät niin” julkaistu. Käy klikkaamassa Spotify ja kerro, mitä olet mieltä. Vaikka näitä julkaisuja on tullut tehtyä, niin ei oikein ikinä totu tähän tunteeseen siltikään. Koitan tehdä livelähetystä päivän aikana kun ajan Lapista Kuopioon, Charles huikkaa.

Kappaleen on säveltänyt Plogman, sanoittanut Lasse Wikman ja tuottanut Janne Hyöty.

Biisin ydinsanoma on siinä, että pitää hyväksyä itsensä myös kaikkine vikoineen. Ja muistaa ettei kukaan ole täydellinen. Charles toivoo biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta itsensä hyväksymiseen ja antavan toivoa.

– Joskus kyse on vain siitä että toinen tarvitsee pienen sanan tai kosketuksen. Isokin taakka puolittuu kun sen jakaa. Tämä on lohduttava ja kannustava kappale, jonka teksti puhutteli minua heti, Charles kertoo.

JOS PÄÄTÄT NIIN 3,20
Säv. Charles Plogman
San. Lasse Wikman
Sov. Janne Hyöty
Tuottaja / kustantaja: Meir Music

Sinkku julkaistaan digitaalisena.

Charles “Chali” Plogman on tuttu nimi Suomen iskelmätaivaalla. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin ja hän keikkailee yhä ahkerasti. Vuonna 2009 hänet palkittiin Iskelmä-Finlandia palkinnolla.

Vuonna 2020 on Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tulee täyteen 40 vuotta ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä. Rakkaus musiikkiin on säilynyt vahvana ja uusia suunnitelmiakin on luvassa juhlavuoden kunniaksi.

Instagram
Facebook
Spotify