Eija Kantola on siirtynyt Gramofonin myyntiin!

Uutiset

Vuoden 1992 Tangokuningatar Eija Kantola on ollut jo pitkään kotimaisen iskelmätaivaan kestosuosikki. Musiikki on kuulunut elämään lapsuudesta asti – ensimmäisen bändinkin hän perusti jo 14-vuotiaana. Eija kouluttautui kuitenkin sairaanhoitajaksi, mutta Tangokuningattareksi valinta muutti suunnan ja mullisti koko elämän. Loppu onkin historiaa – siitä lähtien Eija on laulanut ammatikseen.

Viihdemaailma on tullut tutuksi ja ura on kuljettanut niin huvipaikoille, konserttiareenoille kuin erikoisesiintymisiin – kilpailuja unohtamatta.

– Tärkeitä tapahtumia urallani ovat olleet mm. menestys Seinäjoen Tangomarkkinoilla, Syksyn Sävelen voitto (v. 1994) laululla Yön hiljaisuus ja Suomen Euroviisukarsintojen 2. sija laululla Rakkauden kirja, Eija tähdentää.

Eijalla on lukuisia levytyksiä, joista ensimmäinen on 80-luvun lopulla julkaistu Samppanjaruusu ja uusin syyskuussa julkaistu Jos vielä oot vapaa.

Omega-orkesteri on ollut Eijan säestäjänä vuosia ja nykyisessä kokoonpanossa ovat mukana Jouni Hannula – basso, laulu / Kimmo Tuupanen – rummut ja perkussiot / Jani Luoma – kitarat, laulu ja Simo Koho – koskettimet, laulu.

Marraskuun alusta 2019 Eija Kantola & Omega siirtyivät Gramofonin edustukseen.

Olen erittäin iloinen, kun saan tulla Gramofonin myyntiin. Odotan innolla yhteistyömme alkamista. Uskon, että myös konsertti- ja erikoisohjelmapuolella keksimme jotain uusia kiinnostavia juttuja, Eija kertoo.

Katseet suunnataan hiljalleen tulevaan pyöreään juhlavuoteen, sillä v. 2022 on 30-v. taiteilijajuhlan aika. Ennen sitä keikkaillaan ja konsertoidaan ahkerasti.

Seuraa Gramofonin www-sivuja ja Facebookia ja pysyt ajan tasalla!


 Sydämellisesti tervetuloa Gramofonin tiimiin!