Eija Kantolalta uusi single kevääseen – Elossa

Uutiset, Yleinen

Eija Kantolan elämässä musiikki on ollut merkittävässä roolissa aivan lapsuudesta asti. Suvun musikaalisuus viitoitti luonnollisesti lopullista ammatinvalintaa ja juhlavia hetkiä saatiin kokea vuonna 2022 uran 30-vuotisjuhlan merkeissä. Tänä päivänä voidaan summailla, että 1980-luvulla ensimmäisen levytyksensä tehnyt Eija on ehtinyt pitkällä urallaan nostaa soittolistoille lukuisia vaikuttavia lauluja. Vuonna 1993 julkaistu ”Yön kuningatar” on vuosien varrella noussut ehdottomasti hittikappaleen asemaan, jota lauletaan joka keikalla. Toki on paljon muitakin lauluja, joita yleisö tulee keikoilla toivomaan. Edellinen sinkkujulkaisu ”Hyvän hiutaleita” saatiin jouluksi ja nyt keväällä on vuorossa ”Elossa”.

Eijalla on luottoihmisiä, joiden kanssa on sujuvaa tehdä musiikkia. Yhteistyö on suoraa ja avointa. Tunnetaan riittävän hyvin, jotta yhdessä asioita läpikäydessä löydetään aina Eijalle sopivat kappaleet. Pertti Jalonen on tämän uuden sinkun sävellys- ja sovituspuolella ja sanoituksesta vastaa Sana Mustonen.

”Elossa-kappale kuvastaa paljon mun tämänhetkistä ajatusmaailmaa siitä, että elämästä pitäisi yrittää nauttia juuri nyt ja opetella olemaan hetkessä sekä alkaa toteuttamaan unelmia nyt eikä sitten 10 vuoden päästä. Kappale on positiivinen ja hyväntuulinen ja kutsuu tanssilattialle”, Eija kuvailee uutuussingleään.

Eija Kantola – Elossa 3’11
YouTubeSpotify

FIGRF2400004
GRFCD-163
EAN: 6419929691116

Sävellys ja sovitus: Pertti Jalonen
Sanoitus: Sana Mustonen

Kitarat: Ville Nurmi
Basso, koskettimet, ohjelmointi ja
taustalaulut: Pertti Jalonen

Äänitys ja miksaus: Pertti Jalonen / Itkelmä Tuotanto
Masterointi: Pauli Saastamoinen / Finnvox studiot

© GRF-RECORDS
p 2024 GRF-RECORDS / GRFCD-163

Eijan kuvaaja: Minna Annola
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne

Keväällä keikkaillaan ja keikkakesää odotellaan innolla. Välillä lomaillaan Italiassa ja ladataan akkuja tulevaan. Kesälavojen ohella Eija nähdään Omegansa kanssa esimerkiksi, kesäkuussa ensimmäistä kertaa järjestettävällä, Iskelmää ja Aurinkoa -kesäfestarilla Oulussa. Ouluhallissa Eijan tiimi viihdyttää yleisöä avajaispäivänä torstaina 27. kesäkuuta.

Keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/eija-kantola