Eija Kantolan Kipinä-albumi kuukauden levyksi

Uutiset

Paikallisradioiden heinäkuun Kuukauden Levyiksi on valittu kaksi uutuusalbumia: Eija Kantola – Kipinä ja Kai Hyttinen  Se oli silloin.

Tällä kertaa valinta kohdistui kahteen erilaiseen iskelmälevyyn. Eija Kantola on levyttänyt uutta musiikkia ja Kai Hyttinen päivittänyt suurimpia hittejään 2020-luvulle. Näitä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, perustelee äänestyksen järjestäjä Pentti Teräväinen Discopress Oy:stä. Discopress on äänestyttänyt Kuukauden Levyjä tammikuusta 1990 alkaen.

Ensi vuonna 30-vuotisjuhliaan tangokuningattarena viettävä Eija Kantola on tanssipaikkojen kestosuosikki, jonka 20. albumi on laadukasta, uutta iskelmää. Studiovelho Pertti Jalonen on tuottanut kaikki kappaleet kahta lukuunottamatta; ”Jos vielä oot vapaa” on saanut uuden käsittelyn Simo Koholta ja ”Soittaja” Jani Luomalta. 

Yhteistyökumppaneina on maan parhaimmistoa mm. sanoittajat Sana Mustonen, Eija Hinkkala ja Kyösti Mäkimattila, jonka kanssa Eija duetoi upean slovarin ”Sinä teet minut ehjäksi”.

Taitava, tyylitajuinen laulaja ei tarvitse autotunea ja modernia äänimaisemaa. Hänellä on suora yhteys yleisöönsä, jota palvellaan tälläkin levyllä. Valittu linja pitää.

– Never say never again… 
Jussi Häkkilä, Radio Pooki

Eija Kantolan albumilta löytyy niin kauniita esityksiä, on vanhaa ja uutta. Pitkän linjan suosittu upea laulaja ja hieno koko albumi. 
Rantaset, Radio Robin Hood

Eijan levy on pirteä ja kuulostaa tuoreelta. 
Marcos Kuusjärvi, FinnRadio

Info: Discopress / Pentti Teräväinen p. 0400 620036

Kesäkuussa 2021 Kuukauden levyksi valittiin mm. Antti Ahopellon Paljon totta ja vähän unelmaa -albumi.
Eija Kantolan Kipinä ja Antti Ahopellon Paljon totta ja vähän unelmaa -albumit löytyvät myös Gramofonin Verkkokaupasta.