Finlanders 35 v. juhlakonsertit tulossa syksyllä

Uutiset

Finlanders on vuodesta 1984 ollut suomalaisen iskelmänmusiikin suosituimpia bändejä. Lukuisat konsertti- ja TV-esiintymiset sekä lava- ja ravintolakeikat ovat tuoneet yhtyeen tutuksi koko Suomen viihdekansalle. Finkut ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan.

Finlandersin toiminnassa orkesterikeskeisyys on leimaa antava ja laulu on yhtenä vahvana elementtinä mukana. Finlandersin vahvuutena on huippuosaaminen, monipuolisuus sekä oikea asenne tekemiseen. Työt halutaan tehdä mahdollisimman hyvin, pilkettä silmäkulmassa.

Orkesteri haluaa palvella ja viihdyttää yleisöä sovittamalla ohjelmiston jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi. Kaikki jäsenet osallistuvat lavatyöskentelyyn yhteisellä panoksella – koko setti onkin laatua heti ensi tahdista alkaen aina viimeiseen tahtiin saakka. Yhtyeen muodostavat Jussi Lammela, Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Timo Pelander ja Pasi Ketola.

Tänä vuonna vietetään Finlandersin juhlavuotta, kun orkesteri juhlistaa 35-vuotista taivaltaan juhlakonserttien merkeissä. Konsertissa esitetään kattava läpileikkaus orkesterin uralta. Tätä ei kannata jättää kokematta!  

KONSERTTIPAIKAT JA -PÄIVÄT  

La 12.10. Konserttitalo, Turku [OSTA LIPUT]
La 19.10. Risto Ryti-sali, Huittinen [OSTA LIPUT]
Su 20.10. Järvenpää-talo, Järvenpää [OSTA LIPUT]
To 24.10. Warkaus-sali, Varkaus [OSTA LIPUT]
La 9.11. Rauma-sali, Rauma [OSTA LIPUT]
Su 17.11. Hyvinkääsali, Hyvinkää [OSTA LIPUT]  

TERVETULOA KONSERTTIIN!  
Pääsyliput myy: lippu.fi Lippujen hinta 41,50 e. Kilkkaa ylllä konsertin kohdalla olevaa linkkiä ja pääset suoraan lipunmyyntisivulle.   

Järj. Finlanders & Gramofoni

Finlandersin juhlahaastattelu tanssiin.fi -sivulla.

– Lisäykset mahdollisia –