Finlandersin 35 v.-juhlakiertue käynnissä – uusi single En paha oo

Uutiset

(Turun konserttikuva Finlanders Teamin Facebook / kuvaaja: Antti Kevätlahti)

Finlanders on viihdyttänyt yleisöä Suomen huipulla jo vuodesta 1984 lähtien. Lukuisat konsertti- ja TV-esiintymiset sekä lava- ja ravintolakeikat ovat tuoneet yhtyeen tutuksi viihdekansalle.

Vuosien mittaan monin eri tavoin palkittu orkesteri aloitti 35 v. juhlakonserttikiertueensa Turun Konserttitalolta viime viikonloppuna. Konserttisalin yleisö osoitti suosiotaan seisten peräti kaksi kertaa.

– Aivan mahtava tunnelma lauantaina. Ja kiitos saamastamme palautteesta, hehkuttaa Finkut yhteen ääneen.

Ensi-illan jälkeen Facebookista poimittua;
– Kiitos! Upea konsertti. / Oli kyllä upea / Kiitos, oli hyvä konsertti eturivissä oltiin juu. / Olette upeita – edelleen! / Kiitos, oli taas upea ilta / Kiitos mahtavasta konsertista kaikille tasapuolisesti / Kiitos aivan mahtavasta illasta. Veditte kerrassaan upean konsertin ja teitte elämyksestä ikimuistoisen. Iso kiitos ! T. Eturivin “Onnellinen pari” / Kiitos omasta ja erityisesti seuralaisteni puolesta. Pidempäänkin oltais biisejä kuunneltu. / Hieno konsertti / Aivan mahtava konsertti, kiitos / Hyvältä kuulostaa uusi biisi.

Viihteen elämäntyöpalkinnollakin palkituilla Finkuilla on lukuisia huippuhittejä ja kiertueelle on koottu parhaat palat.

Konserteissa kuullaan tietysti meidän suurimmat hitimme 35-vuotistaipaleen varrelta. Saatetaan kokea jotain yllätyksiäkin, mutta sen paljastaminen, onko näin vai ei ole, pilaisi tietysti yllätyksen, pyörittelee sanoja yhtyeen jäsen Aarne Hartelin.

– Muistelemme myös mennyttää kesää, ja taidamme hieman haikailla tulevaakin. Sikermöiden voisi paljastaa, että rannalle sannalle saavuttuamme sukelletaan aaltoihin aivan paljaana. Ja kun on kerran aiheena akvaario, niin tuleehan olla myös planetaario, eli kuuta ulvotaan ainakin kahden kappaleen verran: Oi kuu & Mitä sulle kuu-luu?, Aarne jatkaa arvoituksellista sanailuaan.

Vuoden Tanssiorkesteri -voiton viime vuonna napannut ryhmä tarjoilee monipuolista Suomi-viihdettä, parhaimmassa muodossaan. Konserttiohjelmisto on hiottu valmiiksi ja tätähän ei kannata jättää kokematta – Oikeesti!

Uusi single – EN PAHA OO

Tällä viikolla Finlanders julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia! Aarne Hartelinin säveltämä ja Sinikka Svärdin sanoittama “En paha oo” -single on saanut hyvää palautetta ja sen on ottanut soittoonsa jo muutama radiokanavakin. Laulu kuullaan myös konserteissa.

Single Spotifyssa ja YouTubessa.

FINLANDERS 35 vuotta -konserttipaikat ja -päivät
La 12.10. Konserttitalo, Turku
La 19.10. Risto Ryti-sali, Huittinen
Su 20.10. Järvenpää-talo, Järvenpää
To 24.10. Warkaus-sali, Varkaus
Pe 25.10. Pihtipudas-sali, Pihtipudas
La 9.11. Rauma-sali, Rauma
Su 17.11. Hyvinkääsali, Hyvinkää
Su 24.11. Silja Europa

Lisätiedot: http://www.gramofoni.fi/finlanders-35-vuotta-juhlakonsertit/

Järj. Finlanders & Gramofoni