Gramofonin edustukseen uusi viihteen monitoimimies Hannu Mustonen

Uutiset

Hannu Mustonen on viihteen monitoimimies, iloinen ja helposti lähestyttävä persoona, jolla on aina aikaa yleisölle ja faneille. Keikkaohjelmisto on laaja – eri rytmilajit taittuvat luontevasti ja luvassa on takuuvarmat tahdit sekä lämmin tunnelma.

– Oli mahtavaa löytää tie Gramofonille; työstetään radio-ohjelmaa ja Musiikilla liikkeelle -kampanjaa (*) yhdessä Tangokuningatar Saana Sassalin kanssa, joten hyvin mieleinen ja luonteva ratkaisu tämä. Tietenkin myös se, että tuntee valmiiksi talon sisältä paljon hienoja ihmisiä, joiden kanssa on mutkatonta tehdä yhteistyötä painoi vaakakupissa. Iso kiitos Akulle, Tonille, Taijalle, Titalle ja tietenkin koko Gramofonin porukalle.

Itselle musiikki on oikeastaan koko elämä, olen musiikin suurkuluttaja ja tykkään valtavasti kuunnella suomalaista tanssimusiikkia sekä ikivihreitä kansainvälisiä artisteja mm. Reijo Taipale, Kari Tapio, Frank Sinatra ja Bobby Darin.

Olemme Veijarit-kokoonpanon kanssa tanssiorkesteri isolla T:llä, soitamme keikoilla todella monipuolisesti eri rytmilajit ja ohjelmistossa on myös pieniä yllätyksiä mm. One Moment In Time. Perinteitä kunnioittaen nykytwistillä veijarimaisesti, Hannu valottaa.

Liikkumisen merkitystä on viime aikoina korostettu – meidän jokaisen pitäisi liikkua ja mikäpä sen mukavampaa kuin tanssi. Tanssi on ihmiselle hyväksi monin tavoin.

– Itse ajattelen tanssikulttuurin elävän juuri nyt uutta nostetta ja Musiikilla liikkeelle -kampanjan myötä haluankin olla kannustamassa kaikkia ihmisiä tanssimaan. Tulkaa tanssimaan, katsomaan tai vaikka vain kuuntelemaan, sillä lavoille kaikki ovat tervetulleita iästä ja taidoista riippumatta.

Haluan kannustaa kaikkia taitavia tanssijoita tekemään lupauksen: hakekaa vähintään yhtä vasta-alkajaa illassa, mikäli heitä paikalla on, koska vain antamalla jotain itsestään voi myös jotain saada, Hannu jatkaa.

Hannu YouTubessa.

Hannu Mustonen & Veijarit
– Juuso Liinamaa – basso, laulu
– Jari “Jussi” Hjelt – kitara, haitari, laulu
– Timo Tuominen – rummut
– Jari Perä – koskettimet

(*) Musiikilla liikkeelle -kampanjan tavoitteena on edistää kotimaista lavatanssi-kulttuuria kansanterveyden nimissä. Kampanjan tarkoituksena on tiedottaa tanssin ja musiikin hyvinvointia edistävistä vaikutuksista sekä kannustaa ja innostaa kansalaisia lavatanssi-harrastuksen pariin.

Kampanjan luojana ja keulakuvana toimii vuoden 2018 Tangokuningatar, sairaanhoitaja Saana Sassali. Kampanjan projektipäällikkönä toimii musiikkialan monitoimimies, Hannu Mustonen.