Gramofoni Oy ohjelmatoimisto on syntynyt

Uutiset

Tiedote 29.6.2015                                                                                Julkaisuvapaa heti

 

Uusi turkulainen ohjelmatoimisto Gramofoni Oy nousee heti alansa suurimpien joukkoon

Muusikot Arto ja Toni Nuotio, Suomen suosituimpiin tanssiorkestereihin kuuluva Finlanders, sekä Juha Saarela ovat perustaneet Turkuun uuden ohjelmatoimiston, Gramofoni Oy:n. Uusi ohjelmatoimisto nousee heti alansa suurimpien joukkoon.

Uuden yhtiön toimintaperiaate on muusikkokeskeinen, joka tuo toimintaan läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Tätä tukee Gramofoni Oy:n omistajien tausta, joka näkyy kunnioituksena alaa ja soittajia kohtaan.

Toimiston listoilla ovat Finlandersin lisäksi muun muassa Markku Aro, Tarja Lunnas, Teuvo Oinas, Pekkaniskan pojat ja Helmenkalastajat sekä pop-musiikin puolelta Ressu ja Jussi. Gramofoni panostaa alkuvaiheessa erityisesti iskelmään ja tanssikansaan.

Meillä on hallussa se tietotaito, mitä tämä ala on eri toimijoiden näkökulmasta. Otamme huomioon kaikki osapuolet ja löydämme varmasti kestävän ja toimivan mallin kaikkien kannalta. Tarkoituksena on saada aikaan hyvä yhteistyö tanssinjärjestäjän, ohjelmatoimiston ja bändin välille.”, toteaa Gramofoni Oy:n toimitusjohtaja Toni Nuotio

Alan toimintakenttä on pieni, joten toimijoiden yhteistyö on tulevaisuudessa tärkeää. Me olemmekin valmiita tekemään yhteistyötä myös muiden ohjelmatoimistojen kanssa. Koko alan eteen tässä töitä tehdään.” sanoo Arto Nuotio, joka on tehnyt yli 40-vuotisen uran niin muusikkona kuin ohjelmamyyjänäkin.

Finlandersin Jussi Lammela toivoo, että myös nuoret löytäisivät tanssilavat ja niiden hienon tunnelman. Hän uskoo myös, että perinteisen tanssitapahtuman ympärille voidaan rakentaa kaikenikäisiä kiinnostava tapahtuma tulevaisuudessa.

Gramofoni Oy on turkulainen ohjelmatoimisto, jonka pääomistajia ovat: Arto Nuotio, Toni Nuotio ja Finlanders yhtyeen soittajia. Gramofoni toimii Turussa, Rieskalähteentie 70, 20300 Turku. Gramofonilla on myös oma studio toimitiloissaan. Lisäksi se tuottaa äänimainontaa, musiikkituotantoa ja levy-yhtiötoimintaa.

Gramofonilla on toimisto myös pääkaupunkiseudulla.

Gramofonin ohjelmamyynnin hoitavat alan konkarit Arto Nuotio ja Juha Saarela.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Toni Nuotio, Gramofoni Oy, puh. 040 544 9051

Tiedote muokattu Jaakko Mikkolan kirjoittamasta Turun Sanomien 29.6.2015 artikkelista.

Gramofoni myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.