Gramofonin tiimi vahvistuu!

Uutiset

Gramofoni on vuodesta 1997 lähtien toiminut äänimainonnan ja musiikkituotannon parissa. Vuodesta 2015 kuvioihin astui myös ohjelmatoimistopuoli. Ohjelmatoimistona pyrkimys on ollut elvyttää suomalaista tanssikulttuuria ja siinä onkin onnistuttu – mm. viime vuonna Gramofoni toi yhdessä AlfaTV:n kanssa TV-tanssit takaisin ja yleisöltä kantautuneiden toiveiden mukaan pyöräytettiin vuoden 2019 alusta Radisson Blu hotellin kanssa yhteistyössä käyntiin Tähtitanssit Oulussa. Tällä hetkellä Gramofoni hallinnoi 18 tanssipaikkaa ympäri Suomea.

Uuden vuoden alkajaisiksi myös toimistotiimi vahvistuu, joukkoomme on astunut Juse Venäläinen.

Juse on todellinen viihteen monitoimimies, joka on toiminut alalla jo pitkään. Hänellä on vuosien kokemus tapahtumien, laulukisojen ja konserttien sekä artistien ja orkestereiden esiintymisten järjestämisistä. Juse on myös tuttu kasvo lavoilta, mies soittaa, laulaa ja näyttelee mm. helmikuussa alkavalla Kari Tapio 15 kesää – laulunäytelmäkiertueella Kari Tapion roolissa.

Gramofonin tiimillä on vahva halu tuoda esille suomalaista tanssimusiikkia ja iskelmää. Juse vahvistaa rivejämme. 

– Pyrimme rakentamaan tanssipaikkojen ja tanssitapahtumien ympärille kaikenikäisiä kiinnostavia sisältöjä mm. tavoitteena nuorten löytäminen tanssiharrastuksen pariin, Juse kertoo. 

Tervetuloa tiimiin Juse Venäläinen!
Huom! Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmäkiertueen lisätiedot.