Haapamäen Höyrypaviljonki avaa ovet kesään 4. toukokuuta

Uutiset, Yleinen

Pitkän talvikauden jälkeen odotetaan kesää aina malttamattomana ja ajankohtaisena uutisena voidaan kertoa, että Haapamäen Höyryveturipuiston Höyrypaviljongin kesätanssit alkavat 4. toukokuuta. Esiintymislavalla nähdään kesäkautena 2024 suuri joukko valovoimaisia tähtiä, joista kesän ensi-iltaa tähdittää Antti Ahopelto & Etiketti. Tosi kova motivaatio ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki huokuu tästä porukasta, jossa on mukana Antti Ahopelto (laulu, saxofoni), Nelli Marjomäki (koskettimet, haitari, laulu), Elias Marjomäki (kitara, laulu), Jouni Hannula (basso, laulu) ja Vily Kattilakoski (rummut, laulu).

Antti Ahopellon keikkaohjelmistossa kuullaan tuttuun tapaan omien levyjen kappaleita ja ikivihreitä klassikoita. Viime kesänä Antti Ahopelto julkaisi kolmannen albuminsa “Rakkaus ei oo elokuvaa”. Levyllä on mukana mm. Sydänpimeää, Loistaa, Suutelemaan ja Voodoo-nainen.

Höyrypaviljonki tanssittaa toukokuun alusta syyskuun lopulle

Läpi kesän on Höyrypaviljongissa luvassa hyvää musiikkia ja tanssit jatkuvat 21. syyskuuta asti. Ohjelmiston on koonnut Gramofonin Arto Nuotio, joka esiintyy myös itse Hariolax-kokoonpanon kanssa lavalla heinäkuussa. Höyrypaviljongissa tanssitaan lauantaisin kello 19-23.30, mutta juhannuksena sekä aattona että päivänä.

Kesän 2024 ohjelmisto
La 4.5. Antti Ahopelto & Etiketti
La 11.5. Kari Hirvonen & Onnentähti
La 18.5. Leif Lindeman & Rosette
La 25.5. Heikki Koskelo & Helmi

La 1.6. Tomi Markkola & Kipinä
La 8.6. Eija Kantola & Omega
La 15.6. Helminauha
Juhannusaattona pe 21.6. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri
Juhannuspäivänä la 22.6. Katja Karisukki & Kasipallo
La 29.6. Anitta Mattila & Bonita

La 6.7. Hariolax solistina Arto Nuotio
La 13.7. Sami Rosholm & Casanova
La 20.7. PNP solistina Henri Jokinen
la 27.7. Kaija Lustila & Rubiini

La 3.8. Charlotta Saari & Ibiscus
La 10.8. Isto Hiltunen & Uusi Iloinen Orkesteri
La 17.8. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri
La 24.8. Ari Lavu & Wire-Orkesteri
La 31.8. Jyrki Nurminen & Sävel

La 7.9. Leif Lindeman & Rosette
La 14.9. J. Eskelinen & Onnenkulkurit
La 21.9. Tangokuninkaalliset 2024 & Jackpot

Lisätiedot tansseihin liittyen:
https://www.gramofoni.fi/haapamaen-hoyrypaviljonki/

Höyryveturipuiston isäntä Martti Vainio on valmiina kesään ja vinkkaa, että tanssimaan kannattaa tulla myös kauempaa. Ainutlaatuinen miljöö ja samalla maailman suurin höyryveturipuisto toivottaa tervetulleeksi viettämään elämyksellistä aikaa. Lisätietoja mm. majoituksista ja monipuolisista palveluista nettisivuilta https://www.veturipuisto.fi

Erja Kiviluoman luotsaama Juhlatalo Ukko-Pekka palvelee anniskeluoikeuksin viikonloppuisin myös aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Juhlatalossa on tarjolla lounasta maanantaista perjantaihin klo 11-15 ja päivällisbuffa lauantaisin ennen tansseja klo 17-19. Lauantaisin viihdytään tanssi-iltojen aikaan myös karaoken äärellä klo 20-24.30.

Haapamäen Höyryveturipuisto on perustettu vuonna 1988 Keuruun Haapamäelle. Puistosta löytyy monipuolisesti höyryvetureita, erikoisuuksina mm. Tasavallan Presidentin veturi, Kuurilan onnettomuusveturi sekä halkaistu Ukko-Pekka. Lisäksi esillä ovat muutamien veturityyppien viimeiset ja ainoat jäljellä olevat yksilöt.

Osoite: Asematie 37, Haapamäki