Hallitsevan Tangokuningattaren Pirita Niemenmaan ensimmäinen levytys Rion tähti julkaisussa 31.1.2020

Uutiset

Jo 12-vuotiaana Pirita pyöritteli mielessään kysymystä ”Kuinka minusta voisi tulla tangokuningatar?”. Elämä kuljetti eteenpäin ja matka vaati paljon työtä unelman eteen. Tango oli vuosia suuri intohimo, unelma ja rakas harrastus. Viime kesänä suurin toive toteutui, kun Pirita kruunattiin Tangokuningattareksi 2019. Siitä hetkestä lähtien elämä muuttui. Entinen työ sai jäädä ja tangovuosi lähti kuljettamaan Piritaa. Lokakuussa oli edessä ensimmäinen konserttikiertue Sinitaivas ja nyt uuden vuoden alkuun saadaan myös juhlistaa levytystä, kun Rion tähti julkaistaan tammikuun loppuun, perjantaina 31.1.2020. Piritan ääni on persoonallinen, mieleenpainuva ja yksinkertaisesti kuin luotu Rion tähteen. Kokonaisuus tavoittaa ja valloittaa kuulijan juuri toivotulla tavalla.

– Gramofonilta tuli idea tangosta Rion tähti, eikä siinä sitten kauaa aikailtu, vaan pistettiin homma pakettiin ja nyt se on tässä. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja hyvin onnellinen lopputuloksesta. Vuosi 2020 ja tähdätään tähtiin, odotettavissa on keväälle uutta musiikkia. Kiitokset kaikille, jotka uskoivat minuun ja tekivät tästä mahdollista. Suuri kiitos tanssijärjestäjät, yhteistyökumppanit, työkaverit, perhe, Sanna-assari ja uskolliset fanit.

Kova työ palkitaan ja omasta kokemuksesta voin sanoa; Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi. Tällä hetkellä minä elän unelmaani, hehkuttaa Pirita Niemenmaa.

Rion tähti 3’56 Spotify YouTube
FIGRF2000003
Säv. Willy Engel-Berger
San. Reino Palmroth
Sov. Peeter Saul

Säestys Seinäjoen Orkesteri
Äänitys ja miksaus: Toni Nuotio / GRF-Studio
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East
Piritan kuvaaja: Johanna Saarenpää Photography
Kannet: Titta Holanne

Kesällä valta vaihtuu ja Pirita etsiikin nyt keväällä Seinäjoen Tangomarkkinat -esikarsintakiertueella uusia kuninkaallisia yhdessä Arto Nuotion ja SMOrk 2017 -voittajan Kaiho-orkesterin kanssa – http://www.tangomarkkinat.fi/kilpailut/tangolaulukilpailu

Piritan keikkakalenteri