Hanna Hirvonen

Upea ka­jaa­ni­lais­lau­la­ja­tar Hanna Hirvonen listaa suureksi intohimokseen tangot ja iskelmän ilosanoman. Hanna tunnetaan huumorintajuisena, hersyvänä ja iloisena ihmisenä, joka on täydestä sydämestään mukana kaikessa mihin ryhtyy. Helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen Hanna on ihmisläheinen ja hän haluaa valloittaa tanssivan yleisön sydämet puolelleen. Hanna on Toivo Kärki laulukilpailu 2004 -voittaja, IskelmäMestari 2016 ja Tangomarkkinat laulukilpailun superfinalisti 2022.

Laulun ja musiikin maailmaan hän solahti jo 2000-luvun alussa, mutta suurimman ponnahduksen uralleen Hanna sai Ikaalisten ar­tis­ti­kou­lu­tuk­ses­ta (2003-2004). Yli 15 vuoden ajan Hanna on keikkaillut erinäisten kokonpanojen solistina, viime vuodet aktiivisemmin oman Haavekuva-orkesterinsa kanssa. Mukaan mahtuu myös iskelmätapahtumien suurempia konsertteja, lisäksi hän on saanut olla mukana mm. Vihreät Niityt -tapahtuman sekä Kiuruveden Iskelmäviikon ta­pah­tu­ma­jär­jes­te­lyis­sä.

Talvikaudella 2019–2020 Hanna oli viiden kuukauden mittaisen jakson Tanssikellari Foxin vakioartistina, Playa del Inglesissä ja nautti ajastaan saarella rakkaan työn parissa.

Vuonna 2021 ilmestyi Hannan iskelmä- ja tanssimusiikkipainotteinen esikoisalbumi Aallonmurtaja, joka valittiin Kuukauden Levyksi joulukuussa 2021.

https://www.hannahirvonen.fi/


Instagram: hannahirvonenofficial