Heidi Pakarinen aloitti AlfaTV:n juontajana

Uutiset

AlfaTV on ottanut Tangokuningatar Heidi Pakarisen toiseksi vakiojuontajakseen Kansan kesken -ohjelmaan. Heidin ensimmäinen juonto suorassa tv-lähetyksessä Kansan kesken -ohjelmassa oli 15. toukokuuta 2018. Tuolloin puutarha oli kaksituntisen jakson teemana ja Heidin vieraina oli alan asiantuntijat Sonja Lumme ja Riikka Kerttula. Jakso sai paljon kehuja ja TV-väki oli erittäin tyytyväinen ensimmäiseen lähetykseen.

Kesän aikana Heidi nähdään vielä kahdessa suorassa lähetyksessä juontajana ja elokuun puolivälistä eteenpäin juontopesti kutsuu Heidiä säännöllisesti joka toinen maanantai. Ohjelmassa on jatkossa kaksi vakiojuontajaa ja joka maanantai käsitellään vaihtuvia elämänläheisiä ja päivän polttavia aiheita. TV:n katsojat voivat osallistua ohjelmantekoon soittamalla, lähettämällä tekstiviestiä tai sähköpostia suoraan ohjelmaan.

No, tuntuuhan tämä erittäin hienolta, että pääsee tekemään myös TV-työtä säännöllisesti! Ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeinen tunnelma oli pilviä hipova, sillä ilta sujui niin hienosti. Ja miltä tuntuikaan katsoa itse uusintaohjelmaa, jonka lopputeksteissä luki “Toimittaja, Heidi Pakarinen”. Eihän minulla ole edes koulutusta tällaiseen, ja silti saan jutella mukavia TV:ssä juontajana / toimittajana myös jatkossa, ihan mahtavaa! Odotan innolla tulevia Kansan kesken -iltoja ja kiitän AlfaTV:tä luottamuksesta, hehkuttaa Heidi Pakarinen uutta pestiään.

Uuden juontopestin ohella Heidi keikkailee ahkerasti ja on mukana mm. tänä kesänä Lavatangon SM-tuomaristossa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Heidin keikat näet täältä.