Heidi Pakarinen duetoi uuden joululaulun tyttärensä Helmin kanssa

Uutiset, Yleinen

EDIT: 10.12. lisätty Spotify-linkki
Heidi Pakarinen on laulanut ensimmäistä kertaa tyttärensä Helmin kanssa studiossa – levytetty duetto Jouluprinsessa on nyt julkaistu! 

”Me teimme historiaa, sillä Helmi oli todellakin ensimmäistä kertaa studiossa ja me lauloimme yhdessä! Tämä Jouluprinsessa-laulu on omistettu elämäni molemmille rakkaille Timanteille, Helmille ja Hertalle. Rakastan heitä yli kaiken ja olen onnellinen, saadessani elää elämää heidän äitinään”, Heidi hehkuttaa.

Jouluprinsessa on kiehtova, suloisen sadunomainen kuin lempeän talvisen metsän siimeksessä eletty keijujen tarina. Laulusta välittyy niin lämpöä kuin yhdessäolossa koettua turvaa, läsnäoloa, kannustamista, uskomista ja rakkautta kuten aidoissa ihmissuhteissa. Lapsena joulu on taianomainen, satumainen ja täynnä jännitystä. Onneksi vanhempana joulun saa kokea vielä uudelleen ja uudelleen lapsen lailla omien lasten kautta.

– “Minulle tästä uudesta upeasta Jouluprinsessa-joululaulusta tuli vieläkin merkityksellisempi ja koskettavampi, kun sain laulaa oman tyttäreni Helmin kanssa. Tunne on sanoinkuvaamattoman onnellinen ja rakkaudentäyteinen! Kuunnelkaa, auttakaa ja kannustakaa lapsianne kaikessa, he ottavat vastaan aikuisen mallin puhua, toimia, rakastaa. Hyvät ja rakkaat ystävät, kaverit, tutut, tuntemattomat, seuraajat ja musiikin ystävät kuunnelkaa joululaulumme ja aistikaa se tunnelataus, jonka me olemme tätä laulaessa kokeneet. Sydämelliset kiitokset tekijätiimille Lauri Salo, Juha Mäki ja Tommi Tähtivirta!”, Heidi iloitsee.

Sadut voivat käydä toteen varsinkin joulun aikaan, kun ihmeellisyyden, kauneuden ja rakkauden tähtipöly sipaisee sydäntä! Ja kun itse uskoo ihan oikeasti, lapsen lailla.

JOULUPRINSESSA 3’33 Spotify YouTube
ISRC FIDUC2100037

San. Lauri Salo
Säv. Juha Mäki
Sov. Juha Mäki
Laulu: Heidi Pakarinen & Helmi Pohjonen
Instrumentit ja ohjelmointi: Juha Mäki
Äänitys ja miksaus: Juha Mäki ja Tommi Tähtivirta
Tuottaja: Tommi Tähtivirta / DUO Records Oy
Masterointi: Tommi Tähtivirta / DUO Records Oy
Visuaalinen suunnittelu ja layout: Lauri Salo / LATE Graphic
CD-monistus ja jakelu: Duo Records Oy
© DUO Records Oy 2021 / DRCD-158