Heidi Pakarinen ja Fabrizio Rende tekivät yhdessä Satumaa-videon

Uutiset

Yläkuva: Satumaa-musiikkivideota kuvattiin heinäkuussa 2017 Kuopiossa Väinölänniemellä – Peräniemen kasinolla ja sen lähimaisemissa.

Tänään keskiviikkona nimipäiväänsä viettää Satu. Ja tänään Heidi Pakarinen ja Fabrizio Rende julkaisevat uuden version Satumaa-tangosta musiikkivideona. Onnea!

Usein iskelmiä on käännetty italialaisista suomeksi, nyt on käynyt toisin päin. Tai oikeastaan tämän italia-suomi-version italialainen teksti täydentää Satumaa-tangon tekstiä. Solisteina kappaleessa ovat tangokuningatar Heidi Pakarinen ja italomuusikko Fabrizio Rende. Molemmat solistit laulavat sekä suomeksi, että italiaksi. Italian kielisen tekstin on tehnyt Fabrizio Rende.

Fabrizio on syntynyt Italiassa, mutta asunut mm. Espanjassa, Maltalla, Hong Kongissa ja Etelä-Afrikassa. Nyt Suomessa. Mies on toiminut säveltäjänä, laulajana, kirjailijana ja tuottajana.

Musiikkivideon on tehnyt Petri Kekäläinen (videokuvat.fi). Kaksikielisen version on sovittanut siilinjärveläinen muusikko Ossi Jauhiainen. Videolla näkyvät argentiinalaisen tangon tanssijat ovat kuopiolainen Sindi Oksman ja norjalainen Stian Ekornaas.

Satumaa – Katso video
Säv. San. Unto Mononen
Ital. San. Fabrizio Rende
Sov. Ossi Jauhiainen

Fabrizio Rende & Heidi Pakarinen – laulu

Laura Säisänen – viulu
Arto Hartikainen – viulu
Maija Tusa – alttoviulu
Olavi Lappalainen – sello
Mikko Tuomi – akustinen kitara
Viktor Lepistö – sähkökitara
Tony Lehto – basso
Ossi Jauhiainen – Fender Rhodes
Antti-Pekka Rissanen – rummut

Tuotanto / julkaisu Fabrizio Rende