Heidi Pakariselta uusi studioalbumi meitä varten

Uutiset

Tangokuningatar 2013 Heidi Pakarinen sai julkaisuun toisen sooloalbuminsa Meitä varten 31. maaliskuuta 2017. Heidi on vakiinnuttanut kruunauksensa jälkeen paikkansa iskelmäartistien eturivissä ja luonut ahkeralla keikkailulla vankan fanikunnan kaikkialla Suomessa.

Heidin toisen soololevyn on tuottanut Esa Nieminen, joka on myös säveltänyt valtaosan levyn kappaleista. Sanoituksia levylle ovat kirjoittaneet mm. Sinikka Svärd, Sanna Korkee ja Ulla Lehtosaari, Päivi Jalo sekä runoilijanakin tunnettu Heidin kollega, Tangokuningas 2013 Kyösti Mäkimattila.

Heidi kertoo levystään seuraavaa:
– Meitä varten on syntynyt kauniista suomalaisista melodioista ja upeista suomalaisista teksteistä. Lauluissa puhutellaan ihmiselämää sen eri vaiheissa, herätellään ajatuksia elämästä ja suhteesta olemassaolevaan ja käydään läpi eri elämänvaiheiden suuria tunnetiloja.

Heidi haluaa myös korostaa, kuinka vahvatunnelmaisen ja vetovoimaisen levyn loistavalla yhteistyöllä voi saada aikaan. Hänelle onkin tärkeää ja erityisen hienoa, että hän on valinnut laulut levylleen itse.

– Nämä uudet, upeat laulut on puhutelleet ja koskettaneet minua, jotkut jopa kyyneliin saakka. Ne ovat olleet alusta asti toivelauluja omalle levylle. Toivottavasti kuulijat saavuttavat ja löytävät sisäistä ja syvää tunnetta tämän levyn myötä, onhan tämä kaikki luotu meitä varten, Heidi jatkaa.

Nykypäiväistä, mutta klassista iskelmää edustavalla kokonaisuudella Heidi tulkitsee tarinoita ihmissuhteista, kaukokaipuusta ja tietenkin rakkaudesta. Levyllä kuullaan myös kaikuja tanssilavoilta.

Levyn molemmat singlelohkaisut, Sydämeltä salaa ja Minulla on sinut, soivat ahkerasti sekä Radio Suomessa että paikallisradioissa. Monipuolinen Heidi keikkailee ja konsertoi ahkerasti sekä konserttisaleissa että tanssilavoilla.

Levyllä mukana seuraavat laulut:

Laulaa saanut oon
Minulla on sinut
Taivas asuu täällä
Eriparia
Meitä varten
Manuèlo
Kuinka kaukaa
Ruususen unta
Sydämeltä salaa
Nyt mennään tanssimaan
Jalanjäljet
Tiedätkö kuinka paljon
Bon voyage

www.heidipakarinen.fi
www.facebook.com/HeidiPakarinenTangokuningatar2013
www.sonymusic.fi