Heikki Koskelo teki dueton Saija Tuupasen kanssa

Uutiset

Heikki Koskelo julkaisi ystävänpäivänä pitkäsoiton Aika kulkekoon, jolta julkaistaan kesän kunniaksi sinkkulohkaisuna Heikin ja Saija Tuupasen duetto – Leikki.

Heikki muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta, ja Saija on vuoden 2003 Tangokuningatar. Molempien artistien musiikkimatka on ollut menestyksekäs ja he ovat nousseet suomalaisen yleisön suosikeiksi – Heikki kiertää Taivaankaari-orkesterin ja Saija eXmiesten kanssa keikoilla. Suosittujen artistien keikkailun lomaan on mahtunut kuitenkin myös aikaa levytyksille – duetto Leikki julkaistaan 12. kesäkuuta.

– Kolmatta pitkäsoittoa suunnitellessani tuli mieleeni, että jotain speciaalia siinä pitää olla. Päätin, että mukana on oltava duetto. Muutamia naislaulajia oli mielessäni, mutta halusin ehdottomasti Saijan. Saija oli mielissään kuullessaan ideastani ja oli heti mukana, vaikka kappaletta ei vielä edes oltu sen tarkemmin mietitty.

Jalosen Pertillä oli heti ajatus tähän projektiin ja niin saatiin demo kappaleesta Leikki. Amerikkalaistyylinen hyvänmielen kappale, jonka tarinaa sanoittaja Elina Tyni kuvailee näin:
– Kun kohtaa tuntemattoman, joka tuntuu heti tutulta. Elämät tahoillaan ovat jo löytäneet uomansa eikä yhteinen tulevaisuus ole mahdollinen. Silti yhteys on syntynyt ja se antaa valoa päiviin.

– Eipä siihen ole paljon lisättävää, mielenkiintoinen aihe, voisiko se olla niinkuin kesäheilastelua nauttien elämästä, ilman päämäärää. Uskon, että ihmiset osaltaan kuulee tarinaa myös eri näkökulmista, mutta ehdottomasti vain positiivisesti. Tämä on erinomainen kesäbiisi ja odotan innolla, kun se tulee ensimmäistä kertaa radiosta ulos ja ”heilastelu” voi alkaa, nauttikaa kesästä ja elämästä!, Heikki jatkaa.

– Hieno, raikas kappale, joka erilaisuudellaan sekä melodian että tekstin kautta jää varmasti mukavasti korvamadoksi! Oli ilo olla mukana projektissa, kiitos Heikki & Co! Loistava kesäbiisi!”, Saija Tuupanen hehkuttaa.

Hyvää tanssikesää!

LEIKKI 4’03 – YouTube
Spotify

Säv. Pertti Jalonen
San. Elina Tyni
Sov. Pertti Jalonen

Harri Lehtonen – rummut
Ville Nurmi – kitarat
Pertti Jalonen – basso, kosketinsoittimet,
ohjelmointi ja taustalaulu
Marika Tuhkala – taustalaulu
Heikin kuvaaja – Jouni Nieminen
Layout: Titta Holanne

Esiintymiset: www.gramofoni.fi

© GRF-RECORDS
p 2019 GRF-RECORDS / GRFCD-63