Heikki Koskelon odotettu uutuus – Aika kulkekoon

Uutiset

Heikki Koskelo muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta! Musiikkimatka on jatkunut menestyksekkäästi – mies on noussut upealla lauluäänellään suomalaisen yleisön suosikiksi. Heikki & Taivaankaari-orkesteri kiertävät huvipaikkoja täyteen buukatulla keikkakalenterilla. Perjantaina 8. helmikuuta saadaan esimakua tulevalta albumilta, kun single Aika kulkekoon tulee julkaisuun 

Musiikin on tarkoitus saada kuuntelija liikehtimään, hymyilemään, hyräilemään ja joskus 
myös itkemään. Musiikin tulee liikuttaa kuulijaansa, niin fyysisesti kuin henkisestikin ja tässä Heikki onnistuu.

Heikin yhteistyö alan gurujen kanssa on ollut hedelmällistä ja levyllä onkin useita mahdollisia radiohittejä.

– Kiitos Gramofoni Oy:lle ja Toni Nuotiolle luottamuksesta, että sain täysin vapaat kädet albumin rakentamiseen. Ilman musiikkivelho Pertti Jalosta tätä ei olisi syntynyt. Vielä jäi hyviä valmiita kappaleita odottamaan seuraavaa levyä, joten siitä voitte päätellä, että laulujen valinta nykyhetkeen, niin monesta hyvästä ja puhuttelevasta vaihtoehdosta, oli todella vaikeaa. Levyllä on ajateltu sekä kuuntelijoita että tanssijoita. Musiikin ja tanssin yhdistäminen on viime vuosina tullut itselleni paljon tärkeämmäksi – toivottavasti se kuuluu myös levyllä, Heikki toteaa.

Aika kulkekoon kertoo, että sanoitukset tällä levyllä ovat eri elämäntilanteita laidasta laitaan, oikeastaan koko ihmisen tunneskaala on mukana.

– Tunteita onkin ollut paljon levynteon aikana. Oma fiilis on koko projektin läpi ollut, että nyt tulee mahtava levy. Kotijoukoissakin on salaa hyräilty kappaleita, jotka jäävät pyörimään mielessä. Toivon, että pystyn tällä levyllä koskettamaan sinua, värisyttämään jokaista soluasi ja kutkuttamaan kaikkia aistejasi, Heikki jatkaa.

Heikki Koskelon aiemmat albumit 
– Aamuun on aikaa (2012) 
– 12 tarinaa rakkaudesta (2014)

Aika kulkekoon pitkäsoitto julkaistaan 14.2.2019Tulossa: kauppa.gramofoni.fi
_____________

AIKA KULKEKOON 3’43 – Kuuntele Spotifystä

Säv. Petri Tuunainen & Mikko Viertola
San. Raul Reiman
Sov. Toni Nuotio

Äänitys ja tuotanto: 
Toni Nuotio / Gramofoni
Miksaus: 
Pertti Jalonen / Bird Music Studios
Masterointi: 
Henkka Niemistö / Chartmakers East
Heikin kuvaaja: Jouni Nieminen 
Layout: Titta Holanne

 P  2019 GRF-Records / GRFCD-53      
© Gramofoni Oy