Heikki Koskelon odotettu uutuus Viimeinen suudelma julkaistu!

Uutiset

Heikki Koskelo muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta! Musiikkimatka on jatkunut menestyksekkäästi, sillä Heikki & Taivaankaari-orkesteri ovat valloittaneet tanssilavoja täyteen buukatulla keikkakalenterilla.

Kolmisen vuotta sitten julkaistulta ’Heikki Koskelo – 12 tarinaa rakkaudesta’ -albumilta nousi monta laulua yleisön suosikeiksi. Samaa menestystä voidaan povata Heikin tänään julkaistulle, kauniille ja koskettavalle singlelle – Viimeinen suudelma.

– Viimeinen suudelma on lähtökohtaisesti omasta päästäni syntynyt ajatus. Sain siihen mukaan huippuammattilaiset Pertti Jalosen ja Sirpa Huhtaojan, jotka tekivät kappaleesta juuri minun näköiseni. Olen onnellinen, että sain olla juuri tässä kappaleessa niin paljon mukana omien ideoideni kanssa.

Viimeinen suudelma on laulu, joka antaa kuuntelijalle tulkinnan varaa niin rakastumisesta kuin menettämisestäkin. Menettämisen jälkeenkin voi rakastua, vaikka tuntuu, että uuteen uskominen on vaikeaa. Irtipäästäminen on toisen kunnioittamista, sekä välittämistä. Niin hulluun rakkauteen uskon uudelleen…, kuvailee Heikki Koskelo uutuuslauluaan.

Avuksi, lohduksi, voimavaraksi – Viimeinen suudelma YouTubessa.
_____

VIIMEINEN SUUDELMA 4’06 – Spotify

Säv. Pertti Jalonen
San. Sirpa Huhtaoja
Sov. Pertti Jalonen

Pertti Jalonen, basso, koskettimet ja ohjelmointi
Jukka Harju, kitara

Tuotanto, äänitys ja miksaus /
Pertti Jalonen – Studio Jalostamo
Masterointi / Jorma Hämäläinen – Studio Pop

P  2017 GRF-Records / GRFCD-36
© Gramofoni Oy

www.gramofoni.fi/heikki-koskelo
www.heikkikoskelo.fi
Facebook: heikki koskelo (official)